ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Новини / Правоохоронні органи
Співробітники Служби безпеки України затримали двох колаборанток з Херсонської області, які прикидалися переселенками, щоб уникнути правосуддя.
Повідомлено про підозру депутату міськради з Херсонської області, який перейшов на бік ворога та приєднався до лав російської партії.
Співробітники Служби безпеки України повідомили про підозру архімандриту УПЦ (МП), який благословив гауляйтера Сальдо на фейковий референдум рф в Херсонській області.
Українськими ювенальними прокурорами розпочато кримінальні провадження за фактами варварських обстрілів житлових будинків та інших злочинів російських окупантів, внаслідок яких вже загинули та отримали поранення наші діти.
Колишня посадовиця закладу охорони здоров’я Херсонської області підозрюється у сприянні незаконному вивезенню російськими окупантами українських дітей.
Співробітники Служби безпеки України затримали колаборанта, який під час окупації Херсона закликав «приєднати» місто до рф.
За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднане з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано із умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
Співробітники Служби безпеки України затримали поплічника рф, який допоміг окупантам втекти від контрнаступу ЗСУ у Херсоні.
За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднане із умисним вбивством (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).
За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднане з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
За матеріалами Служби безпеки України гауляйтера Херсонської області Сальдо заочно засуджено до 15 років тюрми.
За процесуального керівництва Олешківської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано із умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
В Херсонській області викрито злочинну організацію, члени якої діяли під виглядом псевдоправоохоронного органу, катували мирних мешканців та співпрацювали з ворогом.
Співробітники Служби безпеки України викрили автоперевізника, який працював на окупаційний «мінтранспорт рф» після захоплення Херсона.
За матеріалами Служби безпеки України 15 років увʼязнення отримав агент фсб, який «зливав» конспіративні бази Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.
Співробітники Служби безпеки України затримали ще одного поплічника російських окупантів у результаті стабілізаційних заходів у звільненому Херсоні.
Працівники Державного бюро розслідувань повідомили посадовцям Херсона про підозру у тому, що вони під час російської окупації вивели з комунального підприємства на власні рахунки мільйони гривень.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 ...
Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.



© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.079