ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Король одеського фольклору»
23.05.2015 / Газета: Чорноморські новини / № 40(21612) / Тираж: 8525

Одеський музичний кооператив «Гроші вперед» та його фронтмен Фелікс Шиндер добре відомі городянам. Цю чудову веселу групу можна почути на багатьох концертних майданчиках міста, вони із задоволенням беруть участь у масових заходах, хоча не відмовляються і від виступів у ресторанах та нічних клубах.

Саме кооператив «Гроші вперед» своїм запальним концертом в альтанці Міського саду відкривав останній Джазовий фестиваль в Одесі.

Цими днями вся Одеса раділа за Фелікса Шиндера, коли він вийшов у фінальні прямі ефіри популярного ТБ-шоу «Голос країни».

На відборах наосліп наш земляк Фелікс Шиндер разом зі своїм гітаристом Женею Кучуркою підкорили як журі у складі Потапа, Олександра Пономарьова, Тіни Кароль та Святослава Вакарчука, так і глядачів романтичним виконанням блатної пісні «Коли гойдаються ліхтарики нічні».

Обираючи тренера між Потапом і Святославом Вакарчуком, одесит пішов до львів’янина.

«Король одеського фольклору» (як його почали іменувати навіть у Києві), підопічний Святослава Вакарчука Фелікс Шиндер також гармонійно виглядав, імпро-візуючи у відомій джазової композиції «Let My People Go» Луї Армстронга в дуеті з Георгієм Луценком.

На вирішальному етапі вокальних нокаутів, від яких залежало, чи потрапить Фелікс у фінальні прямі ефіри, Шиндер знову здивував, виконавши в сучасній обробці українську народну пісню «Ой, там, на горi» (багатьом відому з мультфільму «Жив-був пес»). Пісня несподівано вразила слухачів своєю глибиною та проникливістю, одесит зберіг автентичність і душевність українського мелосу.

Протягом проекту самобутній одесит полюбився глядачам, про що свідчать безліч коментарів і провідні позиції в голосуваннях на сайті проекту і соцмережах, та став справжньою зіркою шоу, повідомляє ТСН.

Давайте побажаємо Феліксу Шиндеру успіхів у проекті і подальшій творчості та підтримаємо земляка під час виступу в прямому ефірі проекту «Голос країни-2015».

Нагадаємо, перший прямий ефір відбудеться 24 травня о 21.00 на каналі «1 + 1». Від смс-голосування глядачів під час виступу залежатиме можливість участі конкурсанта в наступному прямому ефірі. Всього у фіналі «Голосу країни» планується три прямих ефіри (24 та 31 травня і 7 червня), шоу виходить по неділях.

Автор: Ольга ФІЛІППОВА

Пошук:
розширений

Автор
Безоплатна освіта для партнерок українських військовослужбовців та ветеранів: Projector Foundation оголошує другий набір
Projector Foundation< оголошує набір на безоплатне онлайн-навчання у сфері креативних та IT індустрій. Це продовження проєкту, спрямованого на здобуття професійних навичок та підтримку кар’єрних можливостей жінок-партнерок українських військовослужбовців та ветеранів.

В Україні з'явилася безоплатна онлайн-платформа для вивчення математики
Наразі на Khan Academy доступні три курси українською – з арифметики, основ алгебри та матаналізу – все у форматі коротких відеоуроків, конспектів і тестів.

Останні моніторинги:
00:00 22.08.2024 / Чорноморські новини
00:00 22.08.2024 / Чорноморські новини
00:00 22.08.2024 / Чорноморські новини
00:00 22.08.2024 / Чорноморські новини
00:00 22.08.2024 / Чорноморські новини


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012