ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Від Дунаю до Бугу ● від Бугу до Дунаю
15.04.2017 / Газета: Одесские известия / № 27(4953) / Тираж: 18937

♦Одеса

На новому льоду

У Палаці спорту вперше за 20 років проходив всеукраїнський юнацький фінал на Кубок федерації фігурного катання України. Також відбулися відкритий чемпіонат Одеської області, всеукраїнський чемпіонат з фігурного катання серед аматорів, «Кубок Спартака». Цього року вперше покажуть себе і команди із синхронного катання. На змагання фігуристів прибуло 379 шести-п’ятнадцятирічних спортсменів з усієї країни. А серед учасників фіналу сорок відсотків – вихованці Одеської школи фігурного катання. Голова обласної ради Анатолій Урбанський зазначив, що Одещина має все для розвитку спорту – талановитих тренерів і спортсменів, підтримку депутатів. Сьогодні у відновленому Палаці спорту тренуються вже чотири хокейні команди.

♦Кодима

Замість огорожі

Працівники міської ради придбали й посадили по периметру міського парку сотні кущів самшиту. Спочатку планувалося встановити тут невеликий бетонний паркан, щоб захистити зону відпочинку від любителів поїздити на автомобілях і мотоциклах. Але порадившись із архітектором міста, мерія зупинилися на варіанті з живоплотом.

♦Балтський район

Норвезький досвід

Балтяни взяли участь у конференції з підвищення ефективності економічної діяльності, яку провели Асоціація міст України, Норвезька асоціація місцевої та регіональної влади і Норвезький інститут міських і регіональних досліджень за фінансової підтримки МЗС Норвегії.

– Нам цікавий норвезький досвід. Адже Норвегія теж рухається по шляху децентралізації і вже має позитивні результати, – відзначив заступник міського голови Едуард Рабінович, який підписав меморандум про готовність долучитися до роботи у групі підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування.

♦Болград

Для військовиків

З понад 750 мільйонів, виділених урядом на будівництво цього року житла для військовиків, майже 13 мільйонів призначено для реконструкції казарми у військовім містечку №122 під 39-квартирний житловий будинок. Торік було виділено понад 10 мільйонів на реконструкцію під 26-квартирний житловий будинок казарми у військовому містечку № 89.

Автор: Наші кореспонденти

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014