ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«ОЛІГАРХІЧНИЙ ПОДАТОК» НЕ ПРОЙШОВ
15.04.2017 / Газета: Чорноморські новини / № 37-38(21828-21829) / Тираж: 8525

«БАТЬКІВЩИНА» ДОМОГЛАСЯ СКАСУВАННЯ АБОНЕНТСЬКОЇ ПЛАТИ НА ГАЗ

Як відомо, 28 березня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), затвердила розмір абонентської плати за підключення до системи газопостачання.

Згідно з цим рішенням, щомісячну абон-плату мали нараховувати з 1 квітня всім споживачам, незалежно від фактич-ного обсягу спожитого газу.

Таку «геніальну» ініціативу національного регулятора НКРЕКП на чолі з колишнім бізнес-партнером Петра Порошенка Дмитром Вовком інакше як останнім ударом по українському народові не назвеш. З цього меседжу почалася спеціально скликана прес-конференція Одеської обласної «Батьківщини».

«Саме рішення про запровадження абонентської плати за підключення до газових мереж — це справжнє знущання над громадянами України і свавілля НКРЕКП, яка діє винятково в інтересах газопостачальних компаній», — заявив на прес-конференції заступник керівника фракції «Бать-ківщина» в Одеській обласній раді Сергій Петровський.

Через так звану аферу з абонплатою на газ з населення за 2017 рік газорозподільні компанії планували стягнути додатково понад 12 мільярдів гривень.

Місцеві ради по всій Україні відреагували на ініціативу партії «Батьківщина». Тільки за перший тиждень квітня понад 100 районних та міських рад України провели свої сесії. Кожна сесія абсолютною більшістю проголосувала за звернення до Президента України про негайне скасування ініціативи НКРЕКП щодо абонплати.

«Згуртована позиція команди «Батьківщини» у місцевих радах дозволила за безпосередньої підтримки громадськості, простих громадян домогтися скасування цього драконівського рішення щодо абонентської плати на газ, так званого «нового олігархічного податку» для населення. Під тиском «Батьківщини» Президент був змушений дати команду керівнику НРЕКП Дмитру Вовку про згортання горе-ініціативи. Це перемога нашої команди і перемога кожного українця», — заявив керівник Одеської обласної «Батьківщини» Олег Радковський (на знімку).

Автор: Олександр КРАВЧЕНКО

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012