ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Щоб не наражатися на небезпеку
13.06.2017 / Газета: Одесские известия / № 42(4968) / Тираж: 18937

Літо – час відпусток і шкільних канікул. Найулюбленішими місцями відпочинку громадян є береги водойм та морське узбережжя. Тому вкрай важливо під час відпочинку дотримуватися правил поведінки біля води.

З початку року на водоймах країни вже загинуло 207 осіб, з яких 11 – діти. Врятовано 227 осіб, у тому числі 43 дитини. Лише цього тижня рятувальники вилучили з місцевих водойм тіла двох громадян. Перший випадок стався на Львівщині. Тіло загиблого чоловіка знайшли в озері поблизу міста Трускавець фахівці центральної рятувально-водолазної служби Львівської області. Іншого загиблого знайшли у місцевому ставку села Сидорове Слов’янського району донецькі рятувальники.

Аби запобігти трагічним наслідкам неуважності під час перебування на водних об’єктах, співробітники Приморського РВ ГУ ДСНС України в Одеській області проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу в місцях масового відпочинку людей, зокрема на пляжах та водоймах міста. Минулого тижня фахівці здійснили рейдовий обхід місць масового відпочинку людей на воді у Приморському районі Одеси. Рятувальники перевірили дотримання вимог безпеки при облаштуванні пляжів, наявність рятувальних постів і обладнання. Крім цього, працівники Служби порятунку оглянули водні об’єкти, які не призначені для масового відпочинку, і перевірили наявність там написів «Купатися заборонено!». Також рятувальники провели з місцевими мешканцями роз’яснювальні бесіди про причини заборони запливати за попереджувальні знаки, стрибати у воду з човнів, катерів та не призначених для пірнання споруд, підпливати близько до плавзасобів, які йдуть неподалік від місць купання, або подавати хибні сигнали про допомогу. Такі профілактичні заходи щодня проходять в усіх районах Одеси та області, аби нагадати населенню про важливість дотримання правил безпеки під час перебування на водоймах.

Шановні громадяни!

З метою запобігання нещасним випадкам фахівці Служби порятунку закликають вас дотримуватися правил безпеки під час перебування на водоймах та привчати до цього дітей. Не дозволяйте неповнолітнім самостійно бавитися біля озер, річок та уважно слідкуйте за їхніми діями під час відпочинку. Не наражайте себе і близьких на небезпеку. У разі виникнення надзвичайної ситуації негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

Автор: Сергій Маслянко

Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012