ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




На захисті інфопростору
17.06.2017 / Газета: Одесские известия / № 43(4969) / Тираж: 18937

В Одесі на 18-й Всеукраїнській виставці-форумі «Українська книга на Одещині» військові журналісти газети «Народна армія» презентували видання, а також книги творчого колективу «Вклоняємось доземно українському солдату» та підручник «Інформаційна безпека країни у контексті українсько-російського конфлікту». В межах окремої презентації учасникам та гостям форуму представлено проект «Український простір», який народоармійці проводять спільно з українським видавництвом «Вадим Карпенко». За три роки його реалізації до зони АТО доставлено понад 20 тис. українських книжок, проведено десятки лекцій з інформаційної безпеки. Цільова аудиторія – бійці АТО, користувачі бібліотек та учнівська молодь прифронтових містечок і сіл.

Військові журналісти брали активну участь у круглих столах, промо-акціях, майстер-класах. Під час урочистого відкриття виставки адміністрація Одеської національної наукової бібліотеки за проектом «Бібліотека українського воїна», який реалізовується уже три роки, передала близько 800 книжок військовослужбовцям Одеського гарнізону.

Генеральний директор бібліотеки Ольга Ботушанська зазначила, що проведення форуму сприяє розвиткові військової художньої публіцистичної літератури, українського військового книговидання, а також патріотичному вихованню молоді.

– Українська книга стоїть на захисті безпекових інтересів, слугує консолідації українського суспільства та наслідує найкращі традиції народу, – наголосила Ольга Ботушанська.

Зі свого боку в.о. редактора відділу соціальної політики Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія», підполковник Руслан Ткачук зазначив, що участь у книжковій виставці в Одесі – черговий етап проекту «Український простір».

– Попередні локації були в ра­йоні АТО протягом 2014-2016 років, а також у Запоріжжі, на Херсонщині, в Івано-Франківську, Тернополі та інших містах. Завдання проекту – поширення і популяризація української книги. Цим ми досягаємо формування сталих патріотичних переконань громадян, що, своєю чергою, є запорукою становлення єдиного національного інформаційного простору. Саме він убезпечує країну від агресивної пропаганди з РФ, запобігає проникненню антидержавницького інфоконтенту та знешкоджує його.

Автор: Сергій Даниленко

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012