ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Море у нас одне
20.06.2017 / Газета: Одесские известия / № 44(4970) / Тираж: 18937

Питання поглиблення співпраці між військовими моряками і одеськими портовиками були обговорені під час зустрічі командувача Військово-морських сил ЗС України віце-адмірала Ігоря Воронченка з керівником Одеської філії Адміністрації морських портів України Ігорем Ткачуком. Зустріч пройшла на території Західної військово-морської бази ВМС ЗС України за участю командира цієї бази капітана 1-го рангу Олексія Доскато і голови профспілки робітників морського транспорту Одеського морського торговельного порту Володимира Зайкова.

– Дана зустріч є дуже важливою. Море у нас одне, його треба захищати, і в цьому плані важко переоцінити значення нашої співпраці з одеськими портовиками, – зазначив віце-адмірал Ігор Воронченко в інтерв’ю представникам військових засобів масової інформації. – Порозуміння між нами існує. Для поглиблення взаємодії створюємо спільну робочу групу, яка, зокрема, займеться оптимізацією – в обопільних інтересах – розміщення суден у морській акваторії. Впевнений, що ми доможемося конкретних результатів.

Ігор Ткачук зі свого боку наголосив на важливості для обох сторін злагодженої взаємодії.

– Обговорені нами питання співпраці – це і налагодження чіткішої взаємодії між диспетчерськими службами, і так звані проблемні судна, що перебувають майже в аварійному стані, і багато чого іншого, – сказав Ігор Ткачук. – Ми домовилися вже найближчими днями створити спільну робочу групу. Сподіваюся, вже невдовзі зможемо розповісти вам про конкретні результати.

Своєю чергою Володимир Зайков відзначив, що профспілка порту вже досить давно співпрацює з українськими військовими моряками і намагається в міру можливостей сприяти у вирішенні соціальних проблем, з якими зіштовхуються працівники військових частин. На його думку, таку роботу треба продовжувати.

– Якщо ми будемо разом, то справді будемо сильними, і для цього нам треба докладати максимум зусиль, – додав лідер профспілки.

♦За повідомленням прес-центру Командування ВМС ЗС України

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011