ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




БЛОКБАСТЕР ТВОГО ЛІТА
08.07.2017 / Газета: Чорноморські новини / № 64(21855) / Тираж: 8525

Наступної суботи, 15 липня, Одеса прийматиме 13-й Суперкубок України, який визначить володаря першого трофею нового футбольного сезону. За перемогу боротимуться чемпіон минулого сезону «Шахтар» і київське «Динамо», яке у торішньому фіналі національного кубка поступилося «гірникам».

5 липня у конференц-залі стадіону «Чорноморець» відбулася прес-конференція, присвячена майбутньому поєдинку за Суперкубок країни. З журналістами спілкувалися директор матчу, виконавчий директор Української прем’єр-ліги Євген Дикий, заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Колебошин, перший заступник міського голови Одеси Анатолій Орловський, представник Національної поліції України Сергій Махотін, директор стадіону «Чорноморець» Сергій Сиволап та очільник мережі «Фокстрот» у південному регіоні Володимир Завальнюк.

Центральній події — матчеві за Суперкубок — передуватиме низка вельми цікавих заходів.

11 та 12 липня в Аркадії та на Приморському бульварі відкриються промоційні зони, де виступатимуть амбасадори трофею, проходитимуть турніри стронгменів, забіг на п’ять кілометрів, в якому пообіцяли взяти участь депутати міськради та чиновники ОДА (цей намір було оприлюднено на прес-конференції). У такий спосіб вони пропагуватимуть здоровий спосіб життя.

Головний спонсор — компанія «Фокстрот» — планує організувати кібертурнір для новачків та професіоналів. Чарівні промоутери — Лисички Фокс — розважатимуть вболівальників на турнірі та на різноманітних заходах у рамках Суперкубку. 14 та 15 липня на Приморському бульварі відбудеться тестування гіробордів і майстер-класи з управління дронами. Біля стаді-ону перед матчем плануються конкурси та розіграші призів від «Фокстроту». Будуть встановлені фотозони із використанням найсучаснішої техніки та ще багато сюрпризів від організаторів.

Слоган цьогорічного поєдинку — «Футбольний блокбастер твого літа». На афішах матчу капітани двох команд — Даріо Срна та Андрій Ярмоленко — постають в образі супергероїв, що готуються до «битви».

Щоб уникнути спекуляцій, квитки на матч будуть іменними, організаторами передбачено збільшення кількості персоналу, який скануватиме квитки при входах на стадіон. Вартість залежатиме від сектора і стартує від 60 гривень (на момент прес-конференції найдешевші квитки коштували 100 гривень). Придбати квитки в режимі онлайн можна за допомогою офіційного квиткового партнера матчу Esport.in.ua. За словами Євгена Дикого, вже продано 12 тисяч квитків, купити їх, крім інтернету, можна в касах стадіону «Чорноморець» та в промоційних зонах.

У день проведення матчу за Суперкубок України буде продовжено час роботи маршрутів міського транспорту, запевнив Анатолій Орловський. А Сергій Махотін повідомив, що громадський порядок охоронятимуть понад 1000 поліцейських та нацгвардійців.

Отже нагадуємо: матч «Шахтар» — «Динамо» за Суперкубок України-2017 відбудеться 15 липня в Одесі на стадіоні «Чорноморець». Передматчева шоу-програма розпочнеться о 20.30. Стартовий свисток пролунає о 21.00. Не запізнюймося!

Довідково: Суперкубок України з футболу-2017 відкриває новий футбольний сезон і є однією з найпопулярніших подій футбольного року. Торік спор-тивна подія зібрала на стадіоні «Чорноморець» 36000 вболівальників.

Автор: Володимир ГЕНИК

Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012