ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ХЛІБОДАРСЬКА НОВОБУДОВА
08.07.2017 / Газета: Чорноморські новини / № 64(21855) / Тираж: 8525

В останній червневий день у селищі Хлібодарське Біляївського району стартувало будівництво нової школи.

Як заявив перший заступник голови Одеської обласної ради, керівник фракції «Батьківщина» Олег Радковський, старт будівництва нової школи в Хлібодарському — це результат плідної та командної роботи громади, депутатів місцевих та обласної рад.

Потреба в будівництві нової школи виникла не сьогодні. Про це говорили багато років, готували проекти, відстоювали їх у владних кабінетах. Річ у тім, що зараз школа тулиться у приміщенні, зовсім не призначеному для виховання дітей: тут нема спортивного залу, їдальні, та й розмістити всіх учнів неможливо, тому перші чотири класи навчаються у будівлі дитячого садка.

Наразі з обласного та районного бюджетів уже виділено майже 10 мільйонів гривень

на початкові роботи, загальна ж сума витрат на зведення нової школи становить близько 85 мільйонів гривень.

Олег Радковський запевнив, що фракція «Батьківщина» зробить усе можливе, щоб кошти були виділені в повному обсязі і постала по-справжньому сучасна школа.

Відкрити двері нового навчального закладу планують уже через три роки.

«Сьогодні ми даємо старт спорудженню нової та сучасної школи, яка вкрай важлива для жителів усього регіону. Підтримка та розвиток освіти є для нас одним з пріоритетних завдань, оскільки впровадження інноваційних технологій, створення конкурентного виробництва і повноцінний розвиток України в цілому можливі лише за умови, що наші діти набуватимуть якісну освіту, яка відповідає кращим світовим зразкам. Фракція «Батьківщина» всіляко підтримуватиме і контролюватиме своєчасність та якість виконання робіт», — запевнив перший заступник голови Одеської облради, керівник фракції «Батьків-щина» Олег Радковський.

Для жителів Хлібодарського старт будівництва школи — це справді визначна подія, яка дає надію, надихає і переконує, що тільки разом, у командній роботі можна здобути перемогу.

Після спільної молитви, за доброю традицією, перші палі, які стануть основою нової школи, освятив священик. Отримавши Боже благословення, почесні гості заклали капсулу часу — вітання школярам майбутнього. Вони впевнені: прийдешні покоління дітей навчатимуться в новій Україні — кращий країні Європи, з гідним рівнем життя та освіти!

Автор: Олександр КРАВЧЕНКО

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012