ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




СУПРОТИ БЕЗКАРНОГО СВАВІЛЛЯ
14.09.2017 / Газета: Чорноморські новини / № 83(21874) / Тираж: 8525

Сьогодні, 14 вересня, в Одесі заплановане мирне зібрання під гаслом «Напади на одеситів та бездіяльність правоохоронців». Початок — 11.00. Місце старту —Єврейська, 12, біля адмінбудівлі ГУНП в Одеській області, звідкіля учасники планують пройти до адмінбудівлі Прокуратури Одеської області, що на розі Пушкінської та Дерибасівської.

Як зазначають в ГО «Одеський громадсько-політичний рух «Калина», яка виступила ініціатором протесту, в останні місяці в нашому обласному центрі скоєно кілька нападів на містян, які відкрито виступають проти свавілля нинішньої мерії.

Руслан Болдижар, Світлана Підпала, Лілія Леонідова, Юрій Дяченко, Георгій Бариленко, тепер — жорстоке побиття Аліни Радченко... В «Калині» переконані: «Ці та схожі напади стали можливими через пасивність правоохоронної системи, яка впродовж років фактично ігнорує і не розслідує резонансні справи щодо побиття активістів та журналістів, які викривають корупційні злочини одеської мерії та особисто мера Геннадія Труханова».

Наголошуючи, що у більшості випадків особи нападників і досі не встановлено (попри наявну значну кількість відповідних відеоматеріалів), активісти звинувачують правоохоронців у пасивності, яка, підозрюють, зумовлена тим, що «поліція, прокуратура та СБУ отримують матеріальні та інші заохочення за рахунок бюджету Одеси, а також у вигляді комунального майна, земель під забудову, багатомільйонних ремонтів приміщень, де вони розташовані».

«Мирне зібрання, — підкреслюють у «Калині», — не має політичного характеру та спрямоване на привернення уваги до такої соціальної значущої проблеми як безкарні напади на громадян у денний час у людних місцях».

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.016