ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Дуже довгоочікуваний
16.09.2017 / Газета: Одесские известия / № 68(4994) / Тираж: 18937

Півроку тому в «Одеських вістях» вийшла публікація за назвою «Довгоочікуваний маршрут». У ній ішлося про те, що на Привокзальній площі в Одесі пасажирам доводиться довго чекати 14-го тролейбуса, який пов’язує дві важливі точки нашого міста – залізничний вокзал і аеропорт. Попри вивішений на зупинці розклад із обіцяним 15-хвилинним інтервалом, тролейбуси з’являлися там у найліпшому разі через годину один після другого. По виході критичного газетного матеріалу становище на якийсь час покращилося. Але від серпня знову почалися значні збої в роботі маршруту.

До редакції вдруге звернулися громадяни, які попросили сприяння у виправленні ситуації.

«Нехай би вони скоротили кількість рейсів, але чітко дотримувалися розкладу, або взагалі скасували цей маршрут, хоча, звичайно, не може в сучасному мільйонному місті не бути громадського транспорту, який би пов’язував вокзал і аеропорт», – ремствували потенційні пасажири.

Журналісти «ОВ» перевірили інформацію на власному досвіді. Кілька днів поспіль їм довелося близько години чекати горезвісного тролейбуса. Звернувшись до водія довгоочікуваного маршруту з запитанням про те, коли вирушає останній рейс від залізничного вокзалу, відповіді не одержали. Точніше, водій пояснив, що йому важко сказати, бо працює сам на маршруті, – бракує як машин, так і водіїв.

Звернення до міського транспортного департаменту наслідку не дало. Молодий чоловік, що опікується цією сферою діяльності, виявився, м’яко кажучи, не дуже компетентним у цих питаннях.

По спілкуванні з міським чиновником довелося зв’я­затися безпосередньо з КП «Одесміськелектротранс». Після телефонної бесіди із заступником директора підприємства Вадимом Миколайовичем Ісаєвим, якому було передано претензії пасажирів, ситуація знову поліпшилася. Як довго 14-й маршрут тішитиме одеситів дотриманням графіку, сказати складно, але завжди хочеться вірити у щонайкраще.

Автор: Вікторія Єрьоменко

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.015