ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Житло для знедолених
20.12.2017 / Газета: Одесские известия / № 95(5021) / Тираж: 18937

До кінця грудня близько сотні мешканців Одеської області з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, мають отримати нове житло. Кошти обсягом понад 36 мільйонів 200 тисяч гривень уже надійшли на місця. Це майже повна сума державної субвенції, наданої нашому регіону. Придбати житло для сиріт представники місцевої влади повинні до Нового року.

Серед лідерів – Татарбунарський район. Комісія погодила заявки на придбання в цьому районі восьми об’єктів соціального житла, адже на квартирному обліку тут перебувають 70 осіб. У Біляївському районі заплановано придбати п’ять об’єктів соціального житла, по чотири об’єкти мають купити в Лиманському районі, у місті Подільськ, а також у Тузлівській та Затишанській ОТГ. Також планується придбати десять будівель для будинків сімейного типу в різних районах і містах області.

Нагадаємо, що всього на розгляд комісії при Одеській облдержадміністрації надійшло більше ста заявок (96 – для придбання соціального житла, 11 – на створення дитячих будинків сімейного типу) на суму понад 45,5 мільйона гривень. Комісія розглядала всі пропозиції від районних держадміністрацій, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад області. В результаті погоджено 70 об’єктів для придбання соціального житла на суму понад 21,5 мільйона гривень та 10 об’єктів для створення дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ) на суму понад 14,5 мільйона гривень.

Згідно з затвердженими заявками, планується придбати два будинки для ДБСТ у місті Подільськ, один – у місті Одеса. Також мають придбати по одному будинку для ДБСТ у Роздільнянському, Тарутинському, Білгород-Дністровському, Окнянському, Савранському, Ширяївському, Великомихайлівському районах. До них із інтернатів та притулків мають заселити понад 50 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Також по три об’єкти соціального житла заплановано придбати в Ананьївському, Кодимському районах та Красносільській ОТГ. По два об’єкти – в Арцизькому, Болградському, Білгород-Дністровському, Любашівському, Саратському, Захарівському районах, місті Білгород-Дністровський, а також у Біляївській та Балтській ОТГ. По одному об’єкту соціального житла заплановано купити в Березівському, Великомихайлівському, Іванівському, Ізмаїльському, Кілійському, Подільському, Миколаївському, Роздільнянському, Савранському, Тарутинському, Ширяївському районах, а також у місті Ізмаїл та Великомихайлівській ОТГ.

Автор: За повідомленням прес-служби облдержадміністрації.

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012