ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Інформація департаменту комунальної власності Одеської міської ради про проведення конкурсу
21.04.2018 / Газета: Одесский вестник / № 16 / Тираж: 5481

ІНФОРМАЦІЯ департаменту комунальної власності Одеської міської ради про проведення конкурсу на право укладання договорів оренди нежитлових приміщень, що є об'єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси

Назва об'єктів оренди, їх місцезнаходження, загальна вартість об'єкта та початковий розмір місячної орендної плати:

1. Нежитлові приміщення першого поверху № 502, що розташовані в триповерховій будівлі за адресою: м. Одеса, вул. Пироговська, 21. Загальна площа об'єкта оренди 34,6 кв.м.

Вартість об'єкта за незалежною оцінкою, яка була виготовлена для розрахунку орендної плати, становить — 305 500,00 грн. Стартовий розмір орендної плати без урахування ПДВ — 3 818, 75 грн, ПДВ — 763,75 грн.

Термін оренди — 2 роки 11 місяців з дати підписання договору оренди.

Основні вимоги до умов експлуатації об'єкту — інше використання нерухомого майна.

2. Нежитлові приміщення першого поверху, що розташовані в будівлі (КУ «ПБ № 7») за адресою: м. Одеса, вул. Космонавтів, 11/13. Загальна площа об'єкта оренди 19,7 кв. м.

Вартість об'єкта за незалежною оцінкою, яка була виготовлена для розрахунку орендної плати, становить — 204 500,00 грн. Стартовий розмір орендної плати без урахування ПДВ — 1 363,33 грн, ПДВ — 272,67 грн.

Термін оренди — 2 роки 11 місяців з дати підписання договору оренди.

Основні вимоги до умов експлуатації об'єкту — виключно для розміщення аптечного пункту.

3. Нежила одноповерхова окремо розташована споруда, що розташована за адресою: м. Одеса, вул. 7-а Пересипська, 20. Загальна площа об'єкта оренди 61,1 кв. м.

Вартість об'єкта за незалежною оцінкою, яка була виготовлена для розрахунку орендної плати, становить — 456 840,00 грн. Стартовий розмір орендної плати без урахування ПДВ — 3 045,60 грн, ПДВ — 609,12 грн.

Термін оренди — 2 роки 11 місяців з дати підписання договору оренди.

Основні вимоги до умов експлуатації об'єкту — розміщення торгівельного обєкту з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи та інше використання нерухомого майна.

4. Нежитлові приміщення цокольного поверху № 502, що розташовані в двоповерховому будинку за адресою: м. Одеса,

вул. Єврейська, 5. Загальна площа об'єкта оренди 45,2 кв. м.

Вартість об'єкта за незалежною оцінкою, яка була виготовлена для розрахунку орендної плати, становить — 209 605,00 грн. Стартовий розмір орендної плати без урахування ПДВ — 837,35 грн, ПДВ — 174,67 грн.

Термін оренди — 2 роки 11 місяців з дати підписання договору оренди.

Основні вимоги до умов експлуатації об'єкту — розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню та інше використання нерухомого майна.

5. Нежилі підвальні приміщення, що розташовані у чотириповерховому будинку за адресою: м. Одеса, вул. Ніжинська, 64. Загальна площа об'єкта оренди 161,8 кв.м.

Вартість об'єкта за незалежною оцінкою, яка була виготовлена для розрахунку орендної плати, становить — 863 300,00 грн. Стартовий розмір орендної плати без урахування ПДВ — 10 791,25 грн, ПДВ — 2 158,25 грн.

Термін оренди — 2 роки 11 місяців з дати підписання договору оренди.

Основні вимоги до умов експлуатації об'єкту — інше використання нерухомого майна.

Основні вимоги щодо умов конкурсу: найбільший запропонований розмір місячної орендної плати порівняно з початковою орендною платою, при обов'язковому забезпеченні виконання нижченаведених умов конкурсу; пропозиція щодо суми місячної орендної плати за відповідний профіль використання об'єкта не може бути нижча ніж передбачено постановою Кабінету міністрів України від 04.10.1995 р. № 786 «Про методику розрахунку і порядок використання плати за оренду державного майна» зі змінами і доповненнями, внесеними постановою Кабінету міністрів України від 27.10.2010 р. № 1010; утримання об'єкта у відповідності до санітарно-технічних, екологічних та протипожежних норм; укладання угод про відшкодування витрат на утримання об'єктів оренди з балансоутримувачем чи з підприємствами, що безпосередньо надають такі послуги в 30-денний термін з дня підписання договору оренди; страхування об'єкта оренди на весь термін дії договору оренди у страховій компанії у порядку, визначеному чинним законодавством, на повну вартість об'єкта оренди, надати копії відповідних документів, що засвідчують виконання зазначеного зобов'язання, протягом 20 днів з часу укладання договору; використання об'єкта оренди лише за цільовим призначенням; сплата фактичних витрат за користування водою, каналізацією, газом, електроенергією, центральним опаленням, іншими комунальними послугами, для чого в місячний термін з моменту укладання договору оренди оформити окремі договори з відповідними службами; своєчасне здійснення поточного та капітального ремонту об'єкта оренди за рахунок орендаря, окремо сплачувати за власні кошти плату за користування земельною ділянкою для чого у місячний термін з дати укладання договору оренди, звернутися до управління Держкомзему у м. Одесі (м. Одеса, вул. Космонавтів, 36) з клопотанням про визначення нормативно-грошової оцінки землі та у п'ятиденний термін з дати утримання відповідної довідки надати податкову декларацію з плати за землю (земельний податок) до державної податкової інспекції за місцезнаходженням земельної ділянки. Якщо будинок, в якому знаходиться приміщення, є пам'ятником архітектури і містобудування, орендар несе додаткові обов'язки, які пов'язані з охороною та використанням пам'ятника містобудування та архітектури, та укладає відповідний охоронний договір у місячний термін з дати підписання договору оренди.

Переможець конкурсу зобов'язаний:

- сплатити витрати за публікацію відповідної частини інформа-ційного повідомлення (пропорційно витратам загальної вартості публікації згідно з платіжним дорученням, підготовленим редакцією газети «Одесский вестник»);

- сплатити витрати за виготовлення технічної документації відповідного об'єкта;

- сплатити витрати за виготовлення незалежної експертної оцінки відповідного об'єкта;

- сплатити вартість послуг з охорони об'єкта з моменту публікації даного інформаційного повідомлення до моменту укладення договору оренди (якщо така охорона відбувалася);

- сплатити вартість витрат за нотаріальне оформлення довгострокового договору оренди (у разі необхідності таких витрат);

- укласти договір оренди протягом 5 днів з дня затвердження результатів конкурсу.

Вказані витрати переможець конкурсу сплачує протягом 5 днів з дня затвердження результатів конкурсу відповідно до платіжних доручень, отриманих за виготовлення документів, необхідних для проведення конкурсу, стосовно об'єкта, щодо якого учасник став переможцем конкурсу.

У випадку невиконання даних забов'язань настають наслідки, вказані у пункті 3.2 «Договору про права та обов'язки сторін під час проведення конкурсу на право оренди об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Одеси».

Заяви та документи на участь у конкурсі приймаються до 16.05.2018 р. з 13.00 до 16.00 за адресою: вул. Артилерійська, 1, м. Одеса, 65039,

у департаменті комунальної власності Одеської міської ради.

Конкурс буде проведено об 11.00 23.05.2018 р. у департаменті комунальної власності Одеської міської ради за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Артилерійська, 1.

Для участі в конкурсі претендент подає:

1. Заяву до участі у конкурсі (за встановленою формою).

2. Відомості про учасника конкурсу:

фізична особа-підприємець

- копію документа, що засвідчує особу учасника конкурсу, або нотаріально засвідчену довіреність, видану представнику фізичної особи;

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- довідку з ДФС про відсутність заборгованості;

- перелік номерів банківських рахунків, з яких будуть виконуватися розрахунки за оренду об'єкта;

- копію витягу про сплату єдиного податку (вид діяльності, вказаний у свідоцтві, має відповідати профілю використання приміщення, який вказується учасником конкурсу в конкурсній пропозиції);

- копію свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість або інформацію у письмовому вигляді про його відсутність.

юридична особа

- документи, що засвідчують повноваження представника юридичної особи;

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- нотаріально засвідчені копії установчих документів;

- довідку з ДФС про відсутність заборгованості/ неприбутковість організації для громадських організацій;

- баланс підприємства (форма 1);

- перелік номерів банківських рахунків, з яких будуть виконуватися розрахунки за оренду об'єкта.

- копію свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість або інформацію у письмовому вигляді про його відсутність.

3. Зобов'язання щодо сплати витрат на проведення конкурсу переможцем (за встановленою формою);

4. Конкурсну пропозицію (проект договору оренди, за встановленою формою).

Зобов'язання (пропозиція) щодо виконання умов конкурсу та гарантій сплати орендної плати (завдаток, гарантія тощо) відображаються в проекті договору оренди, підписаному уповноваженою особою учасника конкурсу і завіреному печаткою.

Пропозиція подається окремо в запечатаному конверті формату А4 з позначкою «На конкурс по оренді об'єкта, що знаходиться за адресою: (адреса об'єкта оренди, вказаного в даному повідомленні)».

Ознайомитися з об'єктами оренди можна у робочі дні департаменту за попередньою домовленістю з працівниками відділу приватизації та конкурсних процедур, звернувшись до департаменту за адресою: м. Одеса, вул. Артилерійська, 1, каб. № 3, 5.

За додатковою інформацією звертатися до відділу приватизації та конкурсних процедур за телефонами: 705-90-35, 705-90-30.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013