ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Реформи децентралізації в Одеській області
09.06.2018 / Газета: Одесские известия / № 44 / Тираж: 18937

У смт Авангард Одеської області розпочалося засідання дводенного круглого столу, організованого Комітетом Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування на тему «Вдосконалення базового закону системи місцевого самоврядування та механізмів участі громадськості у вирішенні питань місцевого значення. Поточний стан і перспективи проведення реформи децентралізації у сфері освіти».

У заході приймають участь народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Василь Гуляєв, депутат Одеської обласної ради Євген Копотієнко, Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський, Біляївський міський голова Михайло Бухтія­ров, експерт Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні», виконавчий директор Асоціації об’єднаних територіальних громад Валентина Полтавець, директор проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)» Ігор Парасюк, заступник керівника секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Олег Данилюк, Наталія Бескупська – експерт проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», що реалізується Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», Максим Лациба – керівник проекту USAID «Громадяни в дії», Український незалежний центр політичних досліджень, представники шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» та інші.

Учасники форуму обговорили актуальні питання вдосконалення базового закону системи місцевого самоврядування, сучасний стан та перспективи удосконалення законодавчого регулювання механізмів участі громадськості у вирішенні питань місцевого значення, поточний стан та перспективи проведення реформи децентралізації у сфері освіти. В ході засідання депутат облради Євген Копотієнко зауважив, що реформа децентралізації активно впроваджується в Одеській області. Її переваги на власному прикладі вже відчули безліч громад нашого регіону. В багатьох населених пунктах почали приводити доладу все, що десятиліттями перебувало у занепаді – дороги, водогони, медичні, просвітницькі, шкільні та дошкільні заклади.

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013