ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




У «ВЕЧІРКИ» — СВІЙ ШЛЯХ
07.07.2018 / Газета: Чорноморські новини / № 57-58(21967-21968) / Тираж: 8525

1 липня газеті «Вечерняя Одесса» сповнилося 45! У четвер, вийшовши у тираж святковим номером, колектив і друзі газети, найавторитетніші герої публікацій «Вечірки» зібралися на по-родинному теплий урочистий вечір у гостинному санаторії «Біла акація».

Певна річ, з нагоди такої красивої дати гості виголосили багато теплих слів на адресу і газети-ювілярки, і невеликого професійного колективу, що творить її. Самі ж господарі свята говорили про своїх попередників. Передусім — про першого редактора і, фактично, творця «ВО» Бориса Федоровича Дерев’янка, підло вбитого найманцем дорогою на роботу вранці 11 серпня 1997 року. Про славні імена журналістів, літераторів, представників різних професій, чиї публікації, власне, і є обличчям «Вечірки». Вітали лауреатів премії «Люди дела», яку традиційно вручають на святі газети. Серед цьогорічних достойників — лікарі і спортсмени, діячі культури, освітяни та науковці, лідери об’єднаних територіальних громад — ті, хто примножує своєю працею славу нашого краю. Один з них — начальник Одеської військової академії, ветеран АТО генерал-майор Олег Гуляк.

Безумовно, нам, газетярам, до болю зрозумілі слова, з якими в ювілейному номері звертається до читачів редактор «Вечерней Одессы» Олег Суслов:

«Мінливий час коригує принципи функціонування друкованих засобів масової інформації. Зовсім недавно — якихось років зо двадцять тому — навіть уявити це було неможливо. Але сьогодні газети категорично програють щодо швидкості інформування інтернету і телебаченню. І нема ніякої технічної можливості таку ситуацію виправити — хіба що перевести друковане видання повністю в електронну форму існування.

У «Вечерней Одессы» — свій шлях. Газета була і залишається інформаційним майданчиком, де людина мисляча, небайдужа, з чіткою громадянською позицією може надати публічності питанню життєдіяльності міста чи країни, яке її хвилює, висловити власну думку щодо нього, запросити до дискусії всіх, кому небайдужа ця розмова. «Вечірка» — якщо говорити про творчий потенціал — завжди була сильна своїми позаштатними авторами. Цю традицію також будемо зберігати…».

Вітаючи наших молодших колег із 45-літтям, колектив «Чорноморських новин» (яким, нагадаємо, за кілька днів сповниться уже 101 рік) зичить, щоб усі наміри, які мають «вечіркінці», вдалося реалізувати, щоб усі побажання, які прозвучали на святковому вечорі, збулися, а всі, хто обіцяв подбати про примноження тиражу «ВО», не забули своїх обіцянок. Високих накладів, фінансово спроможних рекламодавців, цікавих творчих знахідок і, звісно ж, здоров’я, наснаги, миру і всіляких благ, шановні наші колеги!

НА СВІТЛИНАХ: заступник редактора «Вечерней Одесcы» Дора Дукова та редактор газети Олег Суслов вітають зі спільним святом багатолітню очільницю колективу, заслужену журналістку України Ларису Бурчо; Олег Гуляк із дипломом і статуеткою лауреата премії «Люди дела».

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012