ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




За 7 мiсяцiв 2018 року платники податкiв Малиновського району поповнили бюджет майже на 1,5 мiльярди гривень
17.08.2018 / Газета: Порто-франко / № 28(1421) / Тираж: 22000

За 7 мiсяцiв 2018 року вiд платникiв податкiв Малиновського району м. Одеси надiйшло до бюджету 1415,7 млн грн податкових платежiв.

«Iз загальноï суми до Державного бюджету було спрямовано 672,4 млн грн, у порiвняннi з аналогiчним перiодом минулого року надходження збiльшились на 182,6 млн гривень. До мiсцевого бюджету надiйшло 743,2 млн гривень. Таким чином, у 2018 роцi вiд платникiв ДПI у Малиновському районi м. Одеси мiсцевий бюджет отримав можливiсть витратити на фiнансування бюджетноï сфери та вирiшення соцiальних програм на 61,9 млн грн бiльше, нiж у 2017 роцi», — повiдомив начальник ДПI у Малиновському районi мiста Одеси ГУ ДФС в Одеськiй областi Петро Олiйник.

За словами начальника iнспекцiï, важливим внеском бiзнес-спiльноти Малиновського району у добробут Украïни ε добровiльна сплата податкiв у повному обсязi. Спiвпраця з реальним бiзнесом району та сучасне i якiсне сервiсне обслуговування платникiв, яке забезпечуε ведення пiдприεмницькоï дiяльностi у правовому полi, позитивно впливають на системнiсть бюджетноï полiтики.

За пiдсумками 7 мiсяцiв поточного року на соцiальнi гарантiï направлено 706,4 млн грн €СВ. Порiвнюючи з аналогiчним перiодом минулого року надходження зросли на 172,5 млн грн, або на 33 вiдсотка.

«Зростання надходжень εдиного внеску, насамперед, обумовлене значним пiдвищенням стандартiв в оплатi працi. Активне iнформування громадян про важливiсть офiцiйного працевлаштування зi сплатою всiх передбачених законом платежiв теж сприяε легалiзацiï ринку працi. Дедалi бiльше найманих працiвникiв цiкавляться вiдрахуваннями εдиного внеску зi своεï зарплати, розумiючи, що вiд цього залежить ïх майбутнε пенсiйне забезпечення. Саме така активна громадянська позицiя — це додатковi кошти на соцiальнi виплати сьогоднi та в майбутньому», — пiдкреслив Петро Олiйник та нагадав, що iнформацiю про роботодавцiв, якi приховують вiд оподаткування заробiтну плату своïх працiвникiв, можна повiдомити, скориставшись мобiльним додатком «Legal Work», який можна завантажити на мобiльний телефон.

Протягом сiчня — липня п. р. на пiдтримку украïнських вiйськових платниками податкiв, якi знаходяться на облiку в ДПI у Малиновському районi м. Одеси, сплачено до бюджету 48,6 млн грн вiйськового збору з приростом до минулорiчних надходжень — 11,2 млн гривень.

«Платники податкiв вiдповiдально ставляться до нарахування та сплати вiйськового збору задля захисту державного суверенiтету, гарантiй стабiльностi та змiцнення економiчноï безпеки Украïни»,- розповiв Петро Олiйник.

Традицiйно податок на доходи фiзичних осiб залишаεться одним з основних джерел наповнення мiсцевого бюджету. Питома вага цього податку в бюджетних надходженнях становить 56 вiдсоткiв, або 415,6 мiльйона гривень. Порiвняно з вiдповiдним перiодом минулого року надходження зросли на 29 вiдсоткiв, або на 92,4 мiльйона гривень.

Суб`εкти господарювання Малиновського району мiста Одеси, якi працюють на спрощенiй системi оподаткування, сплатили до бюджету понад 120,1 млн грн εдиного податку. У порiвняннi з аналогiчним перiодом минулого року надходження зросли на 24,1 млн. гривень.

«Одним з якiсних показникiв зростання добробуту населення ε його соцiальна захищенiсть з боку держави, яка в свою чергу залежить вiд рiвня надходжень платежiв до бюджету. Сумлiннiсть, вiдповiдальнiсть, щоденна кропiтка праця суб`εктiв господарювання, пiдвищення рiвня ïх податковоï культури ε основою забезпечення надходжень до бюджетноï скарбницi. Створення комфортних та сприятливих умов, запровадження нових сервiсiв платникам, аби забезпечити повну i своεчасну сплату податкiв, збiльшення бюджетних надходжень та упередження порушень податкового законодавства активно сприяε цьому процесу», — завершив коментар Петро Олiйник.

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013