ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Готуються до свята
18.08.2018 / Газета: Одесские известия / № 63(5087) / Тираж: 18937

«Є найсвятіше слово на землі: одне високе, світле – Україна»! Під таким гаслом готується тематичний вечір у Граденицькій сільській бібліотеці, присвячений до Дня Незалежності України та до Дня державного прапора. У сільському Будинку культури йдуть останні репетиції великої програми святкового концерту з урочистостями і відзнаками найактивніших селян.

І такі культурно-масові заходи готуються в кожному населеному пункті району. У Будинках культури, клубах пройдуть святкові концерти під патріотичними гаслами «Хай буде вільна Україна на всі роки, на всі віки», «Україна – це я, Україна – це ти, Україна – це ми», «Країни кращої немає, ніж наша Україна», «Немає України без калини», «Україна, живи в любові й добрі». Театрально-музичними композиціями порадують односільчан культпрацівники Березані та інших сіл. У маленькому Алтестовому святкову програму планується зробити театралізованою.

У кожній бібліотеці напередодні і у дні свят будуть організовані не лише книжкові виставки, стенди, а й літературні композиції, огляди літератури, тематичні години. Історичний урок «Наш стяг – пшениця у степах, під голубим склепінням неба» пройде у Мирненській бібліотеці, урок державності «З неба і сонця наш прапор ясний» – у Троїцькій бібліотеці. Тематичні години та вечори готуються у бібліотеках Градениць, Дачної та інших сіл.

У Біляївській центральній бібліотеці для дорослих пройде вже традиційна святкова зустріч з цікавими видатними читачами «Україна – ти для мене диво». У дитячий бібліотеці відбудеться патріотична година «Живи, міцній українська державо».

У Біляївці, біля пам’ятника Шевченку, як завжди, пройдуть урочистості до Дня Державного Прапора України, а Дню Незалежності присвячено районний фестиваль «Тобі, Україно».

Автор: Юлія ДЗЕЙ, начальник відділу прес-служби апарату Біляївської РДА

Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011