ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Вітали школярів та говорили про злободенне
12.09.2018 / Газета: Одесские известия / № 69(5093) / Тираж: 18937

Третього вересня шкільних дзвоник пролунав для 3219 учнів району. Вперше за парти тут сіли 399 першокласників, які навчатимуться 12 років за новим державним стандартом початкової загальної освіти. В рейс вийшло 16 шкільних автобусів, забезпечивши підвезення до своїх навчальних закладів близько 800 дітей.

Розділити радість свята Першого дзвоника з дітьми, їхніми батьками та педагогами до Любашівки завітала заступниця голови облдержадміністрації Світлана Шаталова. Виступаючи на лінійці в НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Любашівка, чиновниця наголосила, що 75 дітей, переступивши поріг Нової української школи, починають цікавий шлях у своєму житті.

– Сьогодні влада робить дуже багато для розвитку освітянської галузі. Ми працюємо над тим, щоб кожного дня крок за кроком втілювалися усі наші плани на практиці. Це ті речі, які ми робимо заради наших дітей, задля нашого майбутнього, – підкреслила Світлана Шаталова.

Відвідала гостя й шкільні урочистості в ЗОШ І-ІІІ ступенів села Гвоздавка Друга, де разом з депутатом облради і меценатом Анатолієм Артеменком відкрила оновлений перший клас, у якому навчатимуться 17 сільських дітей. Левову частку коштів на його реконструкцію — понад 50 тисяч гривень — пожертвував особисто Анатолій Артеменко. Долучились до цієї благородної справи його колега-депутат Руслан Табунщик, який придбав для класу меблі та дошку, і місцевий аграрій Віктор Стоцький – він подарував канцелярське приладдя.

В межах робочої поїздки чиновниця оглянула шавлієве поле, сировину з якого переробляють французькі інвестори, соняшникові плантації та пасіку. З цікавістю ознайомилася з перспективами розвитку «зеленого» туризму. Насамкінець відбулася плідна зустріч з головою РДА Віталієм Лабушем, головою райради Сергієм Паровиком та очільником Любашівської ОТГ Геннадієм Павлом, на якій обговорили злободенні питання стосовно ремонту місцевих доріг, підтримки м’ясного скотарства, раціонального використання землі та резервів наповнення бюджетів усіх рівнів.

Автор: Юрій Федорчук

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012