ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Держслужбовці – чемпіони!
15.09.2018 / Газета: Одесские известия / № 70(5094) / Тираж: 18937

Збірна команда державних службовців району здобула перемогу в обласній спартакіаді.

Фінальні змагання відбулися 5 вересня в Овідіополі в Палаці спорту імені В. Дукова. В спартакіаді взяли участь 19 збірних команд із 26-ти районів Одеської області. Всі випробування проходили за олімпійською системою: той, хто програв – вибував із боротьби. Збірна району взяла участь у всіх п’яти видах змагань: футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок.

– Першу гру у волейболі гравці збірної команди державних службовців Великомихайлівщини провели зі своїми колегами з Лиманського району і впевнено їх переграли з рахунком 2:0, – розповів учасник спартакіади Андрій Заричук. – В наступній грі наші волейболісти поступилися Болградському району 1:2 і в підсумку посіли п’яте місце. Згідно з жеребкуванням, у змаганнях з футзалу великомихайлівці в 1/8 зустрічалась з командою Татарбунарського району. Матч був напружений, але перемога була за нами 1:0. Далі в 1/4 фіналу суперником був Березівський район, якому ми не надали жодного шансу, нокаутувавши їх з рахунком 4:0. Наступну півфінальну гру наша команда грала зі збірною Кодимського району, і ми в них впевнено виграли з рахунком 5:3. У фіналі грали проти Подільського району і, на жаль, поступилися (3:4). В підсумку збірна завоювала друге місце.

У настільному тенісі держслубовці зайняли командне 13 місце.

Вдало виступили шахісти. Команду представляла працівниця районної державної адміністрації І. Кулик, яка в особистому заліку завоювала бронзу. В підсумку шахісти посіли третє командне місце. У шашках найбільш вдало проявили себе П. Ковальов (в особистому заліку серед чоловіків здобув І місце) та О. Федорчук, в цілому зайнявши перше командне місце.

Загалом, вся команда держслужбовців Великомихайлівського району проявила характер, силу волі, згуртованість, жагу до перемоги і, за підсумками спартакіади, посіла загальнокомандне І місце! Збірна району висловила щиру вдячність голові районної державної адміністрації Вячеславу Райчеву та голові районної ради Катерині Лаптієнко за всебічну допомогу і підтримку в підготовці до спартакіади.

На знімку: Збірна команда держслужбовців району

Автор: Олена Харченко

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011