ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Сьоме засідання Ради регіонального розвитку
14.11.2018 / Газета: Одесские известия / № 86(5110) / Тираж: 18937

В Києві, у Міжнародному виставковому центрі під головуванням Президента України Петра Порошенка відбулося сьоме засідання Ради регіонального розвитку. У засіданні взяли участь голови обласних, районних та міських рад, обласних та районних державних адміністрацій, голови ОТГ, представники органів місцевого самоврядування. Серед запрошених був голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

Головне питання порядку денного – «Консолідація заради розвитку». Зокрема йшлося про нову політику розвитку, правову державу, верховенство права, про українську армію, українську ідентичність. В центрі уваги була й така тема — «Регіональний простір: новий вимір». Тут обговорювали історії успіху в регіонах, план дій на майбутнє, нову якість управління та відповідальності регіональної влади, внутрішньорегіональної кооперації, масштабних інфраструктурних проектів.

У своїй промові до зборів Президент України Петро Порошенко закликав не гальмувати на місцях процеси децентралізації та об’єднання громад й спрямовувати усі сили на об’єднання заради благополуччя нашої держави: «Ми маємо максимально стимулювати подальше об’єднання територіальних громад в державі. Усі територіальні плани громад мають бути сформовані до кінця 2019 року. Наше завдання – передати підростаючому поколінню українців успішну й процвітаючу Україну», – наголосив Петро Порошенко.

Також Президент наголосив, що українські громадяни заслуговують на якісні послуги в галузі медицини, освіти та соціальної сфери.

«Більшість громад в Одеській області підтримали проведення Реформ місцевого самоврядування, – зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський. — Децентралізація надає можливість селам, селищам та містам Одеської області самостійно обирати вектор свого розвитку. Ті громади, що з самого початку почали об’єднуватися в ОТГ, відчули суттєву матеріальну підтримку держави, зокрема у питаннях відновлення та розбудови інфраструктури їхніх територій».

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012