ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Нова техніка – для «погорільців»
16.01.2019 / Газета: Одесские известия / № 4(5127) / Тираж: 18937

Навчально-виховний комплекс «Балтська загальноосвітня школа I-III ступенів № 3 – колегіум» отримала нову комп’ютерну техніку в кабінет інформатики і нове обладнання в кабінет фізики в рамках комплексної програми «Освіта Одещини».

Після пожежі, що сталася влітку 2018 року, викладачі навчального закладу знайшли в собі сили мобілізуватись, відновити навчально-виховний процес і з допомогою керівництва громади створили нормальні умови для навчання. Реконструкцію комплексу, постраждалого від пожежі, здійснено своєчасно. Поступово проводяться заходи з відновлення знищеного шкільного обладнання.

- Після страшної пожежі, яка сталася в ніч на 11 липня 2018 року, наші два нових, повністю укомплектованих технікою, класи були абсолютно знищені. Для кабінетів інформатики і фізики напередодні новорічних свят ми отримали нові прилади та обладнання. Тепер досліджувати, вивчати, пізнавати навколишній світ дітям буде цікавіше. Ми щиро вдячні Одеській обласній раді, Департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації та Балтській міській раді за можливість покращити навчальний процес, а особливо за яскравий вогник в очах дітей, які одразу ж поспішили на апробацію нової техніки! — розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Оксана Лойтаренко.

Нагадаємо, що під час свого робочого візиту до Одещини міністр освіти і науки України Лілія Гриневич ставила саме Одеську область у приклад іншим регіонам держави.

– Ми маємо робити все, аби підростаюче покоління могло отримувати освіту в найкращих умовах. У цьому є велика заслуга Президента України Петра Порошенка, адже за довгі роки держава чи не вперше звернула увагу на проблеми вчителів, а проблеми шкіл стали вирішуватися комплексно, починаючи з ремонту та благоустрою, закінчуючи різноманітними освітніми проектами для учителів та дітей. Завдання владних структур на місцях – й надалі втілювати у життя загальнодержавну програму «Нова українська школа» та оновлювати освітній простір шкільних та дошкільних закладів», – зауважив голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

Довідка: Балтська загальноосвітня школа I-III ступенів № 3 була відкрита 1936 року. Вона розташована в західній частині міста в типовій триповерховій будівлі. В школі навчаються 669 учнів, працюють 64 педагогічних і 30 технічних працівників.

Автор: Любов Кузьменко

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013