ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Тато, мама я – спортивна сім’я»
24.04.2019 / Газета: Одесские известия / № 31(5154) / Тираж: 18937

Під такою назвою у Зати­шанському будинку культури відбулося свято серед вихованців дитячого садка. З-поміж дошкільнят обрали трьох учасників, які змагалися у спритності в різних рухливих конкурсах разом зі своїми татками і мамами. Серед таких сміливців були родини Пашкевичів, Хомяченків та Мандажи.

Ведуча – директор будинку культури Надія Загорнюк – прийшла на свято у спортивному костюмі. Цей образ для жінки був незвичним, але що не зробиш для того, аби й батьки відчули себе більш розкутими. Адже подібний конкурс у громаді проводиться вперше, тож організаторам треба було докласти чимало зусиль, щоб вмовити татусів взяти у ньому участь (матері були більш охочими до змагань).

Подружні пари разом зі своєю малечею гучно вимовляли назви своїх команд і девізи, наввипередки бігали у конкурсах «Веселе таксі», «Кенгуру» та інших. Мами завзято стрибали через скакалку – одна з учасниць виконала 140 стрибків і жодного разу не схибила. Дітки також змагалися у конкурсах на знання казок та розгадування загадок.

Увесь час учасників розважав веселий Карлсон зі справжнім пропелером – роль цього відомого казкового героя вдало виконала культорганізатор будинку культури Ганна Орлик. Музичний супровід забезпечив Федір Ракул. А членами журі були представники Затишанської опорної школи Інна Анатоліївна Шемоновська (яка, до речі, доклала всіх зусиль для вдалої організації свята), Наталія Іванівна Онищенко і Анастасія Дмитрівна Грицканич.

У результаті, усі родини-учасниці отримали від Затишанської ОТГ пам’ятні призи. А татові і доньці сім’ї Мандажи вручили ще й подарунки на честь іменин, які вони святкували у день проведення свята.

– Зрештою, наші учасники увійшли в азарт майже наприкінці змагань, – розповіла Надія Загорнюк. – Спочатку трохи ніяковіли, а потім зрозуміли, наскільки приємно проводити час зі своїми дітьми під час таких рухливих заходів. Адже неважливо хто прийшов до фінішу першим чи останнім. Цінність у тому, що діти побачили своїх батьків у зовсім іншій ролі. А це тільки згуртовує сім’ю і допомагає краще розуміти один одного.

Подібні спортивні заходи також відбудуться у селі Торосове та у Затишанській школі серед початкових і старших класів.

Автор: Олена Харченко

Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012