ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ЦI ДЕБАТИ РОЗIЙШЛИСЯ НА ЦИТАТИ
25.04.2019 / Газета: Порто-франко / № 15(1455) / Тираж: 22000

Апогеεм президентськоï кампанiï 2019 року стали дебати на Олiмпiйському стадiонi мiж дiючим Президентом Украïни Петром Порошенко и претендентом на цю посаду Володимиром Зеленським.

Хоча ми розумiεмо, що багато наших читачiв слiдкували за цим резонансним поεдинком у прямому ефiрi чи у запису, але все ж вирiшили нагадати найбiльш яскравi мiсця з висловлювань обох учасникiв. Тим бiльше, що ïхня словесна дуель багата на фрази, якi мають усi шанси стати «крилатими».

З висловлювань Петра ПОРОШЕНКО:

«На сьогоднiшнiй день ми точно маεмо прибирати всi ризики з украïнського майбутнього. Я наголошую, що на сьогоднiшнiй день ми маεмо дуже красиву обгортку, дорогу, яскраву. I в цiй обгортцi кожен може знайти собi те, що вiн хоче».

«Ви не кiт в мiшку, ви — мiшок, а у вашому мiшку сьогоднi чорти i коти, включно з олiгархами, колишнiми «регiоналами» i всiм тим, що загрожуε моïй державi, i ми вас не допустимо до влади».

«Ви наголосили, що ви збираεтесь вчитися на посадi президента. Ви наголосили на тому, що у вас для цього ε час. Чи сiли би ви в лiтак, пiлот якого сiв порулити для того, щоб навчитися? Чи лягли би ви пiд нiж хiрурга, який прийшов в операцiйну для того, щоб повчитися? Чи готовi б ви були пробачити цю некомпетентнiсть?»

«Я твердо переконаний в тому, що Володимир гарний артист, Володимир, можливо, гарна людина, але сьогоднi — це не кiт в мiшку, це обгортка, обгортка яскрава, яка покриваε тих, хто, починаючи вiд 2013 року, втiк з нашоï краïни, а сьогоднi хоче в цiй обгортцi повернутись назад до Украïни i зробити реванш».

«Наша спiльна позицiя — ми маεмо захистити державу вiд вас. Ви — не Голобородько, ви сюди приïхали не на тролейбусi i не на велосипедi. Ви ε головний провiдник олiгархiв, i точно одного олiгарха-втiкача».

«Я прийму будь-який вибiр украïнського народу 21-го. I 22-го життя буде продовжуватись».

З висловлювань Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО:

«Ми з вами голосували за одного Порошенка, а обрали iншого. Бо iснуε два Порошенка. Перший — прекрасний оратор, спецiалiст, фiнансист, економiст, у всьому знаεться. Вiн зазвичай з`являεться тодi, коли ε камери. Але коли камери вимикаються, з`являεться iнший Петро, другий. Перший Петро Порошенко на Михайлiвськiй площi кричить: «Путiн, я тобi покажу». А другий тихенько паном Медведчуком передаε «прiвεтiкi» в Москву. Перший каже, що в платiжках за комуналку буде мiнус, а другий тихенько робить «Роттердам+. Перший каже: «Я вiдкриваю школу», а другий постiйно тихенько вiдкриваε магазини Roshen. Перший вiдкриваε аж 12 кiлометрiв новоï дороги, а другий закриваε справу Насiрова. Перший Петро Порошенко каже: «Я бiзнес передав у слiпий траст», а другий збiльшуε своï статки за рiк у 82 рази. Перший каже нам, що долар буде по 10, а другий робить по 30».

«Я не полiтик. Я просто людина, проста людина, яка прийшла зламати цю систему. Я — результат, Петро Олексiйовичу, ваших помилок i обiцянок».

«Вiд яких повiсток я ховаюсь? Я — публiчна людина, мене не змогли знайти i дати менi в руки повiстку?»

«Краще бути котом в мiшку, нiж вовком у шкурi вiвцi».

«Ви кажете так чiтко, дай нам вiдповiдь, я не у прокурора. А вам, може, й доведеться зустрiтися».

«Президент не може бути олiгархом, президент повинен бути з народу Украïни».

«Ви зараз кажете, що я обгортка. Я розумiю, що ви дуже гарно розумiεтеся в обгортках».

«У Петра Олексiйовича дуже багато було досягнень: безвiз, Томос, мова, армiя, все, що ви писали на бiлбордах. Але ви знаεте, менi здаεться, що чомусь ви всi цi досягнення записали тiльки собi. Я не розумiю, чому? Це теж ваша перемога, я розумiю, але менi здаεться, що, по-перше, украïнська мова була ще до вас. Що стосуεться безвiзу, так, це перемога. Перемога не тiльки ваша. Перемога украïнських дипломатiв, украïнськоï дiаспори, якi боролися за безвiз ще до того, як ви стали президентом Украïни. Що стосуεться Томоса — це перемога для Украïни, але менi здаεться, що це перемога, насамперед, Фiларета, який боровся за украïнську церкву, ще до того, як ви стали президентом, ще в тi часи, коли ви були парафiянином Московського патрiархату. I армiя, це, насамперед, подвиг украïнських воïнiв, украïнських волонтерiв, украïнського народу».

«Якщо лiкiв якiсних немаε, якщо доступних цiн на лiки немаε, якщо нормальних умов в лiкарнях немаε, якщо нормальних зарплат у лiкарiв немаε, яка це нафiг реформа?»

«Ви забрали... у нас найголовнiше — п`ять рокiв. Зробимо ïх разом!»

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012