ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Наша колега – Герой Рені
04.05.2019 / Газета: Одесские известия / № 33(5156) / Тираж: 18937

Цьогоріч, у межах соціального проекту Love Reni титул «Герой Рені-2019» здобула журналістка Антоніна Бондарева, котра більше 15 років пропрацювала власним кореспондентом «ОВ».

Вручаючи їй заслужену нагороду, ідейний натхненник проекту Окерт Потгітер наголосив, що протягом вже давно спостерігає за творчістю нинішньої героїні і переконаний, що висвітленням цікавих подій вона надихає інших людей творити добро. Йому імпонує позитив, який доносить журналіст читачам і телеглядачам у своїх статтях і сюжетах.

З цього приводу талановита журналістка Антоніна Бондарева зазначила, що соціальний проект Love Reni також є одним з яскравих проявів позитиву на теренах Бессарабії. Тому газета «Ренійський вісник», канал «Новини Рені» і сайт «Рені-Одеса» надають цьому та іншим проектам свою інформаційну підтримку.

— Вважаю, що «душі прекрасні пориви» слід висвітлювати, підтримувати і популяризувати. Особисто я не відношу себе до церкви «Світло світу» (мій батько був старообрядцем), але щиро підтримую соціальний проект Love Reni. Адже він дає можливість нашій молоді висловити свої ідеї, проявити свою творчість та активну життєву позицію. Старшокласники набувають безцінного досвіду командної роботи, який знадобиться їм в житті, а ще вчаться бачити світ в усіх його яскравих кольорах, передаючи своє бачення іншим, — зазначила Антоніна Бондарева. — Якщо говорити про медіа-проект «Новини Рені», завдяки якому я отримала титул, відверто скажу, що він не відбувся б без «благословення» Ренійського міського голови Ігоря Плехова і без щоденної, скрупульозної роботи мого колеги Валерія Криворота, який не тільки знімає і монтує відеосюжети, але й узяв на себе все технічне забезпечення. А ще цей проект зітканий з тисяч інтерв’ю, які дали нам жителі Рені і Ренійського району. Я його дуже люблю, а разом зі мною ще чотири тисячі людей — саме стільки передплатників має канал «Новини Рені». І з усіх офіційних нагород, які є у мене від Національної спілки журналістів, Президента України та органів місцевого самоврядування, ця найцінніша і найпрестижніша, бо народна.

Автор: Юрій Федорчук

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.015