ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Новосілля у медиків
15.06.2019 / Газета: Одесские известия / № 45(5168) / Тираж: 18937

Напередодні Дня медичного працівника в Ізмаїльському районі в селі Утконосівка сільський голова Валентина Дакі вручила лікарю загальної практики сімейної ме­ди­цини Івану Терзієву ордер на житло.

Привітати медика приїхали на­родний депутат України Олек­сандр Урбанський, голова Одесь­кої обласної ради Анатолій Ур­бан­ський, голова Ізмаїльської ра­йонної державної адміністрації Наталія Тодорова, голова Ізма­їльської районної ради Василь Антонюк, а також головний лікар КНП Ізмаїльської районної ради «Центральна районна лікарня» Олег Садковський, представники духовенства, ЗМІ та громади села.

А в селі Стара Некрасівка уро­чисто відкрили після капі­тального ремонту сільську лікар­ську амбу­латорію загальної прак­тики сімей­ної медицини.

Вона розрахована на обслу­говування двох сіл – Старої Некра­сівки та Дунайського. Відре­монтована будівля розта­шована в центрі села, має два входи в амбулаторію — з центрального відві­дувачі потрапляють до тера­певтичного відділення, а з двору, де вхід обладнано пандусом, — до педіатричного. Нова сімейна амбулаторія — це 23 робочих місця, три з яких — лікарські.

На капітальний ремонт будівлі витратили більше 3 млн грн з державного та сільського бюд­жетів. Відремонтували фун­да­мент, стіни та покрівлю при­мі­щення, замінили вікна та две­рі, система опалення відтепер більш сучасна та енергозберігаюча. В амбулаторії відновлено систему водопостачання та каналізації, з’явилися нові меблі та сучасне обладнання, упорядковано при­леглу територію.

- Все, що сьогодні вдалося досягти в системі охорони здоров’я району, — результат злагодженої командної роботи, в якій зазначу зусилля головного лікаря ЦРЛ Олега Садковського, районної і місцевих влад, депутатів, і, зро­зуміло, громади. Всі працювали на загальний результат, тому охо­рона здоров’я Ізмаїльського району на сьогоднішній день — одна з кращих в області, — підкреслив народний депутат України Олек­сандр Урбанський

…Над центральним входом до закладу вже оселилися ластівки — у гнізді чергували дві ластівки, яких бачили мешканці та гості села, а малечу розгледіти не вдалося.

- Це — до удачі! – зауважив брат парламентаря, голова Одесь­кої обласної ради Анатолій Урбан­ський.

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012