ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Рекламна стратегiя ОНАХТ: ми даруємо шанс навчатися i бути лiдером
25.07.2019 / Газета: Вечерняя Одесса / № 83-84(10783-10784) / Тираж: 10407

Одеська нацiональна академiя харчових технологiй дарує унiкальний шанс кожному абiтурiєнту.

Рекламна кампанiя тут у самому розпалi. Будучи у трендi iнновацiйних пiдходiв щодо профорiєнтацiйної роботи, Центр маркетингу та реклами ОНАХТ сумiсно з адмiнiстрацiєю, деканами, викладачами, студентами академiї провели унiкальну акцiю «Твiй великий ШАНС». Кожний абiтурiєнт — учасник акцiї потрапив до перелiку щасливчикiв, якi мають можливiсть виграти поїздку до туристичного табору «Екстрiм», що знаходиться у мальовничому куточку України — селi Жденiєво Закарпатської областi. До речi, саме тут знаходиться фiлiя кафедри фiзичної культури та спорту ОНАХТ, де щороку оздоровлюються нашi студенти та викладачi. Але повернемося до головного — умов акцiї «Твiй великий ШАНС».

Аби стати учасником акцiї, потрiбно, по-перше, бути абiтурiєнтом, по-друге, подати документи до приймальної комiсiї ОНАХТ, по-третє, заповнити анкету учасника акцiї «Твiй великий ШАНС» i, нарештi, обов’язково прийти на розiграш путiвки.

Команду ОНАХТ неможливо було не помiтити: яскравi прапори, стенди, i куди ж без завжди привiтно налаштованих представникiв факультетiв. До речi, тут абiтурiєнти, їх батьки, майбутнi випускники мали можливiсть отримати детальну iнформацiю про кожний iз 10 факультетiв Одеської нацiональної академiї харчових технологiй. Вiдповiдi на питання надавали як безпосередньо декани та викладачi факультетiв, так i студенти, якi iз задоволенням розповiдали про насичене студентське життя у нашому закладi вищої освiти. До речi, про рiзноманiття студентського життя можна судити з виступiв творчих колективiв студентського клубу ОНАХТ, якi з радiстю погодилися продемонструвати свої таланти пiд час проведення акцiї.

Одеськiй нацiональнiй академiї харчових технологiй дiйсно є чим пишатися. Iсторiя, багаторічні традицiї та колектив ОНАХТ протягом всього перiоду iснування викликали захоплення, з нас брали і продовжують брати приклад. Тут навчають бути справжнiми фахiвцями та професiоналами, всiм серцем любити свою професiю i впевнено крокувати до команди лiдерiв. Тi абiтурiєнти, якi подадуть документи до ОНАХТ i будуть у списках зарахованих студентiв, нiколи не пожалкують про свiй вибiр. Головне — не втратити свiй шанс!

Акцiя «Твiй великий ШАНС» пройшла у м. Чорноморськ i завершилась в Одесi. Нас можна було зустрiти на Приморському бульварi, набережнiй дельфiнарiю «Немо», у Мiському саду, парку iменi Горького, на площi імені Дерев’янка.

Розiграш путiвки до туристичної бази «Екстрим» вiдбудеться у головному корпусi Одеської нацiональної академiї харчових технологiй, пiсля завершення роботи приймальної комiсiї, а саме 26 липня о 12.00.

Користуючись нагодою, бажаємо кожному абiтурiєнту бути у числi зарахованих студентiв-першокурсникiв ОНАХТ, переможцю акцiї «Твiй великий ШАНС» — незабутнiх вражень вiд подорожi, а всiм нам — яскравого, теплого та незабутнього лiта!

Натела КОРДЗАЯ. Директор Центру маркетингу та реклами ОНАХТ. Iрина МУНТЯН. Начальник медiйного вiддiлу ОНАХТ

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011