ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Дотримуйтесь вимог пожежної безпеки
01.08.2019 / Газета: Вечерняя Одесса / № 86-87(10786-10787) / Тираж: 10407

Виробничi, жилi, iншi будiвлi та споруди, обладнання, транспортнi засоби, що вводяться в дiю чи експлуатацiю пiсля завершення будiвництва, реконструкцiї або технiчного переоснащення, а також технологiчнi процеси та продукцiя повиннi вiдповiдати вимогам нормативно-правових актiв з пожежної безпеки.

Початок роботи новоутворених пiдприємств, початок використання суб’єктом господарювання об’єктiв нерухомостi (будiвель, споруд, примiщень або їх частин) здiйснюється суб’єктом господарювання на пiдставi поданої декларацiї вiдповiдностi матерiально-технiчної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (далi — декларацiя), а для суб’єктiв господарювання з високим ступенем ризику — також за наявностi позитивного висновку за результатами оцiнки (експертизи) протипожежного стану пiдприємства, об’єкта чи примiщення (далi — оцiнка протипожежного стану).

Оцiнка протипожежного стану проводиться суб’єктом господарювання, який одержав вiдповiдну лiцензiю.

Висновок за результатами оцiнки протипожежного стану оформляється та надається суб’єктом господарювання, який проводив оцiнку протипожежного стану.

Позитивний висновок за результатами оцiнки протипожежного стану надається до початку роботи новоутворених пiдприємств, до початку використання суб’єктом господарювання об’єктiв нерухомостi, за вiдсутностi фактiв порушення правил пожежної безпеки та дiє до реєстрацiї декларацiї.

Декларацiя подається суб’єктом господарювання до державного адмiнiстратора або центрального органу виконавчої влади, який здiйснює державний нагляд у сферi техногенної та пожежної безпеки (дозвiльного органу).

Декларацiя реєструється дозвiльним органом на безоплатнiй основi протягом десяти робочих днiв з дня її надходження.

Датою надходження декларацiї вважається дата її реєстрацiї як вхiдної кореспонденцiї державним адмiнiстратором або дозвiльним органом, а в разi надсилання рекомендованим листом — дата, зазначена на поштовому штемпелi пiдприємства зв’язку.

Державний адмiнiстратор протягом одного робочого дня пiсля надходження декларацiї передає її дозвiльному органу.

Якщо декларацiю подано чи оформлено з порушенням установлених вимог, дозвiльний орган вiдмовляє в реєстрацiї декларацiї та повертає її суб’єкту господарювання для доопрацювання.

У разi, якщо дозвiльним органом не зареєстровано декларацiю i не вiдмовлено в її реєстрацiї в установлений абзацом другим цiєї частини строк, право на вчинення дiй щодо провадження господарської дiяльностi, передбачених частиною другою цiєї статтi, виникає наступного дня пiсля завершення строку, встановленого для реєстрацiї декларацiї. У такому разi декларацiя вважається зареєстрованою.

Малиновський РВ ГУ ДСНС України в Одеськiй областi

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012