ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Майбутнє — за успішними громадами
18.12.2019 / Газета: Одесские известия / № 98(5221) / Тираж: 18937

Першою в процес децентралізації в районі включилася Коноплянська сільська рада, яка утворилася два роки тому, приєднавши Михайлопільську та Калинівську сільські ради. За два роки прокладались водогони, ремонтувались дороги, встановлювалося вуличне освітлення, забезпечувалися необхідним приладдям заклади освіти, закуповувалася техніка. Сільська рада досягла гарних результатів по багатьох показниках.

– Як і в будь-якій справі, успіх громади залежить від злагодженої роботи керівництва, депутатів, членів виконкому, – розповідає сільський голова Коноплянської сільської ради Олександр Волошин. – У нас всі працюють на позитивний результат, щоб наша громада була дійсно успішною. За два роки сформували команду однодумців, які вболівають за соціально-економічний розвиток Коноплянської ОТГ та поліпшення життя наших мешканців. Переконаний, що разом, спільними зусиллями, ми зможемо досягти успіху.

Євгенія Геннадіївна Бурлакова (на фото) – заступник сільського голови. Економічні та бухгалтерські знання дають їй можливість контролювати використання бюджетних коштів, формувати програми соціально-економічного розвитку ОТГ. Євгенія Геннадіївна – завжди врівноважена, тактовна, справедлива, привітна, добра жінка, яку щиро поважають односельці. Вона — права рука сільського голови, сповна віддається роботі. Як фінансист на сесіях, засіданнях виконкому, при зустрічах з людьми на одному подиху і в деталях може говорити про досягнуте та плани на майбутнє. Життя підтверджує, що не може бути розвитку без порядку, без належного контролю, без добросовісного ставлення до виконання функціональних повноважень.

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011