ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО: «КОРУПЦІЙНІ СХЕМИ НАК «НАФТОГАЗ» БУДУТЬ ПРИПИНЕНІ»
12.05.2020 / Газета: Чорноморські новини / № 035-036 (22153-22154) / Тираж: 8525

«Влада та президент не просто відмовляються розслідувати корупцію, вони її кришують. Свідченням цього є відмова представників партії «Слуга народу» у Тимчасовій слідчій комісії розглядати оборудки НАК «Нафтогаз», — заявила голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час брифінгу за результатами другого засідання ТСК з питань розслідування корупції високопосадовців.

Лідерка «Батьківщини» повідомила, що парламентській слідчій комісії були передані докази про те, що за останні чотири роки НАК «Нафтогаз» не доплатив до державного бюджету мінімум 72 мільярди гривень.

«Корупційна модель НАК «Нафтогаз» була включена до порядку денного тимчасової слідчої комісії, й ми сподівалися, що вона буде розглянута. Ми могли вже сьогодні на засіданні ТСК ухвалити рішення про те, щоб НАК «Нафтогаз» доплатив ці 72 мільярди гривень, і внести до Верховної Ради законопроєкт, який зобов’язує «Нафтогаз» переказати ці гроші у бюджет. Але всі без винятку народні депутати від партії «Слуга народу», які входять у ТСК, проголосували за те, щоб питання «Нафтогазу» взагалі не розглядати», — обурилася Юлія Тимошенко.

Такі дії представників монобільшості, переконана голова «Батьківщини», означають лише те, що «слуги народу», які увійшли до ТСК, навпаки, покривають сьогодні корупцію в «Нафтогазі», не даючи можливості розглянути всі ці кримінальні корупційні оборудки й притягнути до відповідальності винних.

«Я у жодному разі це так не залишу. Ми наполягатимемо на тому, щоб ТСК розглянула питання НАК «Нафтогаз», щоб країна почула, щоб парламент почув, які гроші забрані в держави в той час, коли країна стоїть на колінах і по копієчці випрошує в МВФ кредити. Україна — не бідна, Україна — заможна, і ми можемо сьогодні допомогти і людям, і підприємцям пережити коронавірус, руйнацію економіки. Ми доведемо справу до кінця. Мільярди гривень, які сьогодні крадуться з бюджету, будуть повернуті людям», — наголосила Юлія Тимошенко.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011