|
В Шабо появились новые квеври для производства вина по-кахетински
16:52 / 23.09.2019
ОДЕССА, 23 СЕНТЯБРЯ 2019 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В Центре культуры вина Шабо появились новые квеври, которые должны обеспечить для производства вина по кахетинской технологии. Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе винодельни SHABO. Для производства вина по кахетинской технологии в Центре культуры вина Шабо дополнительно установили 11 квеври, привезенные из Грузии. Суть кахетинской технологии заключается в том, что вино бродит в квеври, закопанных в землю по горловину. За счет такого погружения, в емкости естественным образом поддерживается постоянная температура брожения. Кахетинский метод позволяет создавать сильные и насыщенные вина, такие как Ркацители «Reserve Shabo» и Шардоне «Reserve Shabo», которые уже завоевали любовь ценителей. Сейчас винодельня готовит новые вина, изготовленные по кахетинской технологии. Их планируют представить в следующем году. |
Пошук:
Сергій Токарєв
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.
Останні новини:
16:25 28.03.2024
16:14 28.03.2024
15:11 28.03.2024
14:20 28.03.2024
13:24 28.03.2024
|
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.903 |