|
SHABO поділилось секретами охолодження вина
19:25 / 01.08.2022
ОДЕСА, 01 СЕРПНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO розповіло, як правильно охолоджувати благородні напої. Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO. В повідомленні підприємства сказано: - Яка ідеальна температура подачі для вина? - Та, за якої найкраще розкривається його аромат та смак. І так, у кожного вина ця температура індивідуальна, в залежності від типу напою та його особливостей. Ми підготували для вас зручну памʼятку, яка допоможе, розкрити вина SHABO на повну, та відчути всі відтінки смаку та аромату. Зберігайте, щоб не загубити та діліться з друзями. Насолоджуватися винами просто 🙌 🤍 |
Пошук:
Автор
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию
Під егідою Міністерства культури та інформаційної політики України, Одеська національна наукова бібліотека, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів, Державна наукова установа «Книжкова палата України імені Івана Федорова» за сприяння Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної та Одеської міської рад, Українського інституту книги, Всеукраїнської громадської організації «Українська бібліотечна асоціація» та Всеукраїнської громадської організації «Бібліополіс» проводять Всеукраїнську виставку-форум «Українська книга на Одещині».
Останні новини:
21:12 03.05.2024
18:54 03.05.2024
17:07 03.05.2024
16:14 03.05.2024
15:41 03.05.2024
|
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.886 |