ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Керівник SHABO анонсував видатне ігристе цьогорічного врожаю
14:38 / 20.09.2022

ОДЕСА, 20 ВЕРЕСНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – СЕО виноробного підприємства SHABO поділився спогадами про становлення виноробні та анонсував виняткове ігристе Brut Rose з цьогорічного врожаю Піно Нуару.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Георгія Іукурідзе.

В повідомленні Георгія Іукурідзе сказано:

Ділюся розмовою з батьком, яка відбулась нещодавно на виробництві:

- Знаєш, я ніколи не забуду картину, що побачив майже 20 років тому, коли приїхав на завод подивитися на перероблення винограду, — розпочав він.

Біля іржавих та старих механізмів для дроблення та пресів стояло кілька працівників. Вони з вилами та кувалдами переробляли нестиглий виноград. Тоді на вино використовували виноград будь-якої стиглості та стану.

І зараз, коли на день ми переробляємо понад 200 тонн винограду на найсучаснішому обладнанні. Коли перед збором врожаю визначається стиглість майже кожного ґрона. Коли кожна ягода має свою адресу, історію, ділянку та знає своє призначення. І з тим виняткову якість на рівні світових іменних теруарів. Цей спогад все одно завжди випливає, наче нагадує, що не має нічого неможливого, особливо з такою командою однодумців. Коли ніколи не виникало питань «навіщо?», а було і є тільки бажання вирішувати «як?». Об’їздити всю Європу у пошуках найкращого обладнання, аби потім встановити та налагодити потрібний процес. Дослідити кожен мл землі, запросити найліпших світових спеціалістів та працювати з ними стільки років тощо…

Я не сумнівався тоді й не має сумнівів зараз, чи потрібно продовжувати вкладати сили та інвестиції в цю справу, в нашу Україну. Ні на день! Бо ця земля усього цього варта”, — сказав батько та пішов спостерігати, як сортують Піно Нуар. Зараз він особливо відзначає якість врожаю цього сорту, а значить й ігристе Brut Rose точно буде винятковим (Ви ж розумієте, якщо це прогнози Важі Гіоргійовича — у Rose просто немає інших шансів). Останній раз подібний врожай Піну Нуар був у 2013 році! Тобто майже 10 років ні один врожай цього сорту не проходив кастинг у батька для створення ігристого.

Я тисячі разів був з батьком на виробництві, і чув тисячі порад, настанов та лайфхаків. Але коли він розповідає подібні історії, хочеться бігти ще швидше, робити ще більше! Бо не маю сумнівів, що воно того варте!


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
18:52 08.05.2024
17:25 08.05.2024
16:48 08.05.2024
15:58 08.05.2024
15:25 08.05.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.886