ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Вина SHABO будуть продаватися в Данії
15:04 / 24.10.2022
Бізнес

ОДЕСА, 24 ЖОВТНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO успішно презентувало свою продукцію для мережі СООР Danmark та отримало пропозицію щодо збільшення першого поточного замовлення.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

Пригоди українського вина у Данії. Продовження.

Чотири дні, три міста та кілька сотень нових прихильників українського вина — такою була наша робоча поїздка до цієї країни. Їздили ми для того, аби провести розширену презентацію та познайомити команди різних регіонів СООР Danmark з Україною та її продуктом.

Річ у тому, що СООР Danmark — це величезний кооператив з 1,4 млн учасників. Вони як акціонери своєї компанії безпосередньо беруть участь у розв'язанні багатьох питань. У тому числі вирішують, що буде стояти на полицях магазину в конкретному місті.

Аби що не пропускають😏 Їм важливо все врахувати: скуштувати, перевірити якість та зрозуміти, чи готові вони представляти та продавати цей продукт своїм відвідувачам.

До цього вони ніколи не продавали українські вина, і в принципі, не куштували. Тобто, ви уявляєте, які емоції ми відчували. Та сумнівів не мали, що наші вина скажуть самі все за себе. Продукція з українського теруару сотні разів доводила — продукт нашої країни вартий уваги.

Так і сталось🤗

Команди СООР різних міст познайомились з виноробною Україною. Здивувались. Розсмакували. Отримали враження. Обрали своїх фаворитів👌 Серед яких, крім нашої новинки Original Collection й ігристе Grand Reserve брют та ексклюзивний бренді Axiom. Навіть не пройшло 24 години після останньої презентації, як ми отримали зворотну відповідь на збільшення нашого з ними першого поточного замовлення. Серед менеджерів магазинів запанував ажіотаж, адже вони переймались, що цих вин не вистачить на всіх.

Порадувати відвідувачів своїх маркетів вони вирішили й преміальними Grand Reserve брют та бренді Axiom. Команда СООР зробила нове замовлення на чималу партію цієї продукції.

Отож, вже готуємось для того, аби ще поповнити полиці магазинів Данії українським продуктом.

Безмежно вдячні нашому експерту Beka Gagunashvili, який брав участь у цій презентації. Він стільки років допомагає нам створювати вина, що ми не уявляємо нашу команду без нього. Провідний винороб та виноградар, складно навіть прописати, наскільки він вагомий діяч в SHABO. Завжди вдячні йому, що він не лише працює з повною віддачею. А з щирим серцем виступає серед амбасадорів Бренду українського вина, завжди серед тих, хто відкриває, знайомить та закохує світ в українське вино.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
19:27 02.05.2024
18:35 02.05.2024
17:32 02.05.2024
16:56 02.05.2024
16:44 02.05.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.918