ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




В ОНУ имени И.И.Мечникова продолжается работа над стратегией развития
12:37 / 10.03.2020
Образование

ОДЕССА, 10 МАРТА 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В Одесском национальном университете имени И.И.Мечникова прошла стратегическая сессия, ставшая продолжением работы над разработкой плану развития вуза.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе ОНУ имени И.И.Мечникова.

В официальном сообщении ОНУ имени И.И.Мечникова сказано:

В залі засідань Вченої ради ОНУ імені І. І. Мечникова відбулася Стратегічна сесія на якій зібралась робоча група, створена за розпорядженням ректора, та всі зацікавлені особи. На зустрічі були присутні 65 провідних і небайдужих освітян та науковців університету, представники адміністрації, профспілкової організації, студентство.

Ректор І.М.Коваль, голова робочої групи, відкрив сесію та відзначив важливість документу. Після цього з доповіддю виступив заступник голови робочої групи, проректор з науково-педагогічної роботи В. М. Хмарський. У своєму виступі він охарактеризував роботу над появою «Стратегічних пріоритетів розвитку ОНУ імені І.І.Мечникова», накреслив подальші кроки з роботи з новою розширеною робочою групою

До складу робочої групи з розробки «Стратегічного плану» включено понад 80 представників факультетів, наукової частини та студентства.

У подальшому робота вестиметься по напрямках та у підгрупах:

- Напрям 1. Інноваційна діяльність, що відповідає європейським стандартам якості освіти (керівник – проректор з науково-педагогічної роботи В.М.Хмарський).

- Напрям 2. Синергійний розвиток фундаментальних і прикладних досліджень та запровадження інновацій на основі новітніх досягнень сучасної науки (проректор з наукової роботи В.О.Іваниця)

- Напрям 3. Інтернаціоналізація діяльності (проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародного співробітництва та зовнішньоекономічної діяльності С.Ф.Скороход)

- Напрям 4. Ефективна економічна політика (завідувач кафедри світового господарства і міжнародних економічних відносин С.О.Якубовський)

- Напрям 5. Сучасна структура та інфраструктура, комфортні умови для освітньої та наукової діяльності (завідувач кафедри менеджменту та інновацій Е.А. Кузнєцов).

Вже 4 березня відбулись перші засідання підгруп, де визначено заступників і секретарів, узгоджено систему комунікації та координації усередині підгруп і загалом у робочій групі.

Роботу заплановано завершити до кінця навчального року. По мірі появи перших результатів відбуватиметься знайомство з ними університетської громадськості, щоб обговорити і прийняти документ восени.


Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
01:02 19.04.2024
20:13 18.04.2024
18:56 18.04.2024
16:39 18.04.2024
15:11 18.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.938