ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ОНУ имени И. И. Мечникова поздравляет всех с праздниками
13:34 / 31.12.2020
Общество

ОДЕССА, 31 ДЕКАБРЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Исполняющий обязанности ректора Одесского национального университета имени И. И. Мечникова Владимир Иваниця от имени вуза поздравил всех с новогодними и рождественскими праздниками.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом сообщается на Фейсбук-странице «Новости Одесского университета».

В поздравлении вуза сказано:

Дорогі викладачі, науковці, співробітники, студенти та аспіранти!

Сердечно вітаю вас з Новим роком і Різдвом Христовим!

Ці передсвяткові дні – кращий час для підсумків минулого і складання планів на майбутнє. Рік, що минає, був непростим як для Університету, так і для кожного з нас. Водночас, попри виклики сьогодення, наша велика родина досягала значних успіхів у навчанні, науці, реалізації міжнародних проєктів, особистих досягненнях. Особливо цінним є ставлення до життя Університету. 2020 рік збагатив нас новим досвідом, згуртував на шляху подолання викликів та випробувань, реалізації амбітних планів, дав можливість створити нові підходи для подальшого розвитку нашого славетного Університету.

Переконаний, що ми зразково, прозоро та демократично проведемо обрання ректора, яким стане людина зі щирими намірами, здатна впоратися з усіма труднощами у житті нашої Аlma mater.

Упевнений, що нашу країну, ваші родини очікує стабільний розвиток, а Університет зміцнить свій освітній, науковий, інноваційний потенціал, продовжить академічні традиції та гармонійний розвиток молоді та суспільства.

Бажаю, щоб наступний рік був щедрим на креативні ідеї, нові досягнення та професійні перемоги! Нехай 2021 рік принесе нам мир, здоров’я, гарний настрій, творчу наснагу та радість відкритого спілкування.

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

Зі щирою повагою

в.о. ректора Володимир Іваниця


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
13:20 29.03.2024
13:15 29.03.2024
13:08 29.03.2024
11:47 29.03.2024
10:36 29.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.986