ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Украинские железнодорожники будут бесплатно возить медиков служебным поездами
19:08 / 02.04.2020
Здравоохранение

ОДЕССА, 02 АПРЕЛЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Укрзализныця запускает социальную программу по бесплатной подвоза медиков служебным поездами.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-центре АО «Укрзализныця».

В сообщении предприятия сказано:

Розуміючи важливість безперервної роботи медичної галузі в умовах поширення респіраторної хвороби COVID-19 та карантинних обмежень, Укрзалізниця з 31 березня починає перевезення медичних співробітників своїми службовими поїздами. Усі витрати з організації перевезень компанія бере на себе. Проїзд для медиків буде безкоштовним.«Забезпечення сталої роботи економіки, підтримка критичних сфер для соціального захисту громадян – спільне завдання для нас усіх сьогодні. Укрзалізниця, як найбільший перевізник у державі та відповідальний бізнес, відсьогодні організовує безкоштовне перевезення медичних працівників своїми службовими поїздами», — наголосив виконувач обов'язків голови правління АТ «Укрзалізниця» Желько Марчек.

Питання підвозу медиків вже погоджено з Міністерством інфраструктури України. Попередній перелік маршрутів та кількість місць, необхідних для перевезення, були розраховані на основі даних від місцевих органів влади.

Підставою для проїзду медиків є службове посвідчення або інший документ, що підтверджує роботу у медичному закладі. Обов'язковою умовою є також наявність засобів індивідуального захисту, зокрема маски або респіратора та рукавичок.

Розклад руху службових поїздів Укрзалізниці надаватиметься органам місцевої влади для доведення до відома працівників медичних установ. Для уточнення графіку руху поїздів можна також звертатися за номером гарячої лінії Укрзалізниці – 0800503111 та у Messenger офіційної сторінки Укрзалізниці у Facebook. Нагадаємо, що раніше Укрзалізниця отримала погодження від Міністерства інфраструктури на курсування службових поїздів для залізничників, задіяних у забезпеченні безперервних виробничих процесів та безпеки руху.

Вони курсують на всіх залізницях, крім Львівської та Південної, де підвіз працівників здійснюється автотранспортом.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
19:10 28.03.2024
19:07 28.03.2024
18:40 28.03.2024
17:16 28.03.2024
16:25 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.894