ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Одесские портовики помогают в борьбе с коронавирусом
19:19 / 02.04.2020
Здравоохранение

ОДЕССА, 02 АПРЕЛЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Одесский порт и стивидоры помогают одесским (и не только) медикам в борьбе с коронавирусной инфекцией.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Администрации Одесского морского порта.

В сообщении координатора проекта «Залишайтеся вдома!» от Асоциации стивидоррв Одесского порта О.Гиряевой сказано:

Новини Асоціації стивідорних компаній Одеського порту в ці дні нагадують зведення з фронту. Асоціація активно включилася в роботу обласного Штабу по боротьбі з коронавірусом COVID-19. Так, тільки у другій половині березня на оснащення опорних лікарень і придбання захисних костюмів для бригад швидкої допомоги і персоналу медзакладів стивідори перерахували декілька мільйонів. Портовики координують свої гуманітарні акції з найбільшою на Півдні України волонтерською організацією «Корпорація монстрів» (визнана UNISEF) і з вищеназваним Штабом, до якого оперативно надходить актуальна інформація про потреби лікарень міста і області, станцій швидкої допомоги і т.д.

- На заклик Штабу одним з перших відгукнувся колектив компанії «Бруклін Київ» і її президент Юрій Губанков: компанія закупила 40 тисяч респіраторів на суму близько 3 млн. грн., — коментує представник Асоціації стивідорів Одеського порту Світлана Ярова. — Сьогодні «Бруклін» на постійній основі надає допомогу транспортом міському Штабу. 30 березня 2020 г. компанія «Бруклін-Київ» придбала 500 масок-щитків з 10 змінними екранами для кожної. Загальна вартість — 240 тис. грн. 300 масок передані до лікарні Водників, 200 — в Чорноморськ. Зараз на прохання лікарні Водників компанія закуповує ємності для дезінфекції захисних костюмів і партію дезінфекційних килимків».Окрім того, компанії «Контейнерний термінал Одеса» і «Новотех Термінал» проплатили рахунок на суму 2,5 млн грн. — на придбання ще 50,4 тис. респіраторів для пологового будинку №5, міської клінічної лікарні №1, обласної, інфекційної та дитячої обласної лікарень. Зараз інші стивідорні компанії порту також розглядають можливість подальшої участі у проекті.

Додам до цього, що Асоціація стивідорів продовжує активно працювати в рамках всесвітньої акції по боротьбі з коронавірусом COVID-19 — «Залишайтеся вдома!». Ця робота спрямована на соціальну підтримку ветеранів Одеського порту, які першими потрапили в зону ризику і змушені були самоізолюватись у власних квартирах. На сьогоднішній день ветеранська організація порту налічує близько 1 000 осіб. Для цієї категорії закуповуються продуктові набори, які волонтери з числа працюючих співробітників Одеського порту розвозять по домівках пенсіонерів.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
10:36 29.03.2024
10:29 29.03.2024
10:11 29.03.2024
09:32 29.03.2024
09:30 29.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.975