ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




В Болградский район сегодня вернулся жесткий карантин
11:44 / 18.06.2020
Здравоохранение

ОДЕССА, 18 ИЮНЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В Болградском районе с 18 июня усиливают меры по недопущению распространения коронавирусной инфекции и болезни COVID — 19.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Болградской райгосадминистрации в Одесской области.

В последнее время, как сообщают местные власти, количество больных COVID – 19 в Болградском районе ежедневно растет. На 17 июня было зарегистрировано 84 случая заболевания СОVID-19, из-за чего район занимает 3 место в области по количеству больных после Подольского района и Одессы.

Поэтому 18 июня 2020 в Болградском районе усилят меры по недопущению распространения коронавируса и болезни COVID — 19. Решение об этом приняла вчера комиссия по вопросам техногенно-экологической безопасности и чрезвычайных ситуаций Болградской РГА, которая усилила на всей территории района действие карантинных мероприятий, с целью предотвращения распространения на территории района острой респираторной болезни СОVID-19.

Комиссия решила:

З 18 червня 2020 року та до особливого розпорядження в Болградському районі забороняється робота регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом у приміському внутрішньорайонному сполученні зокрема пасажирські перевезення на автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, крім перевезення:

- легковими автомобілями з кількістю пасажирів включаючи водія, до п’яти без урахування осіб віком до 14 років або більшою кількістю пасажирів за умови, якщо вони є членами однієї сім і;

- службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами працівників підприємств, закладів та установ незалежно від форми власності, які забезпечують охорону здоров’я, продовольче забезпечення та інші.

Також Болградська райдержадміністрація звернулась до Одеської облдержадміністрації щодо заборони з 18 червня 2020 року регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні.

З 22 червня 2020 року та до особливого розпорядження забороняється функціонування продовольчих та непродовольчих ринків, а також робота суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, літних майданчиків тощо), торгово-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торгового і побутового обслуговування населення, крім:

- торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садівним матеріалом за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;

- провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, об’єктів поштового зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;

- торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Управлінню Держпродспоживслужби в Болградському районі, Болградському міськрайонному сектору Головного управління ДСНС України в Одеській області доручено в межах компетенції вжити заходів, спрямованих на виконання рішення комісії.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
00:28 29.03.2024
19:10 28.03.2024
19:07 28.03.2024
18:40 28.03.2024
17:16 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.011