|
Производство говядины и телятины в регионе за год увеличилось на 26 процентов, — данные
17:03 / 17.05.2011
ОДЕССА, 17 МАЯ 2011 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В январе-апреле 2011 года производство говядины и телятины свежей (парной) или охлажденной в Одесской области увеличилось на 25,7% по сравнению с аналогичным периодом 2010 года, передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье». Об этом агентству сообщили сегодня, 17 мая, в Главном управлении статистики в Одесской области. По данным Главного управления, производство свежей свинины (парной) или охлажденной (туши, полутуши, лопатки) в январе-апреле 2011 года увеличилось на 213,6% по сравнению с аналогичным периодом 2010 года и составило 370 т. Производство говядины и телятины свежей (парной) или охлажденной в январе-апреле 2011 года увеличилось на 25,7% и составило 142 т. Колбасных изделий произведено 1 тыс. 977 т, их производство уменьшилось на 9,6%. |
Пошук:
Автор
Щодня українці стають жертвами шахраїв онлайн, втрачаючи особисті дані та кошти. Разом з Кіберполіцією ми пояснюємо, що таке скам, які схеми найпоширеніші та як захиститися від зловмисників в Інтернеті.
До Дня української писемності та мови в Одеській національній науковій бібліотеці стартував традиційний Тиждень мови: з 21 по 27 жовтня 2024 р відбудеться низка заходів, спрямованих на розкриття чарівного світу рідного слова.
Останні новини:
09:07 01.11.2024
09:02 01.11.2024
08:58 01.11.2024
08:53 01.11.2024
08:41 01.11.2024
|
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 2.196 |