ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Володимир Зеленський: хороша мотивація плюс хороша підготовка дорівнює можливості наших cил оборони повернути Україні своє
08:59 / 07.02.2023

ОДЕСА, 07 ЛЮТОГО 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Вечірнє звернення Президента України Володимира Зеленського до українського народу від 6 лютого 2023 року.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці «Офіс Президента України».

У своєму зверненні Володимир Зеленський сказав:

Бажаю здоровʼя, шановні українці!

Сьогодні провів чергове засідання Ставки. Багато питань. Ключове – дії на передовій. На Донеччині та інших напрямках. Особлива увага – Бахмуту. Нашому захисту. Спробам окупанта оточити місто й зламати там оборону. Протидіємо.

Я дякую кожному воїну, який своєю стійкістю забезпечує протидію!

Окремо сьогодні відзначу бійців 54-ї та 93-ї окремих механізованих бригад, 15-го окремого батальйону 128-ї гірсько-штурмової бригади. Дякую вам, воїни, за вашу хоробрість та незламність! За дуже потрібну Україні стійкість.

Розглянули сьогодні на Ставці також забезпечення наших воїнів боєприпасами. Артилерія – це один з ключових факторів. Доповідали, як завжди, Головнокомандувач, командувачі напрямків. Керівник розвідки доповів щодо актуальних планів окупанта.

Також посилюємо наші управлінські позиції. У низці регіонів – прикордонних особливо та прифронтових – призначаємо керівників із воєнним досвідом. Тих, хто може проявити себе найбільш ефективно в захисті від наявних зараз загроз. Про кожне таке рішення буду інформувати.

Загалом варто відзначити, що ми будемо поєднувати здобутий нашими людьми досвід захисту України – воєнний досвід – із конкретною управлінською роботою на посадах у місцевій та центральній владі.

Заслухав сьогодні доповіді щодо ситуації в Одесі, ситуації в області – те, що стосується ліквідації наслідків енергоаварії. Працюють усі служби, всі посадові особи, всі залучені.

Ремонтні роботи вже дали частину необхідного результату, є постачання генераторів та енергетичного обладнання в область і місто.

Станом на цей час у значній частині Одеського регіону є відключення. Ми робимо все, щоб дати людям електрику. Ще раз дякую кожному й кожній, хто залучений до цієї роботи.

Сьогодні дуже сумні новини з Туреччини й з території Сирії. Там стався потужний землетрус. Багато загиблих. Тисячі будинків зруйновані.

Мої щирі співчуття пану Президенту Туреччини Ердогану, а також тим у сирійському суспільстві, хто втратив близьких, хто втратив дім.

Україна негайно відгукнулася й запропонувала Туреччині підтримку у проведенні відповідної рятувальної операції.

І ще одне.

Триває формування нових бригад Національної гвардії, поліції, прикордонників – Гвардії наступу. Початок сильний. Продовження буде. Я дякую всім, хто проявив інтерес до формування бригад. Дякую всім, хто подає заявки!

Хороша мотивація плюс хороша підготовка дорівнює можливості наших сил оборони й безпеки повернути Україні своє.

Слава всім, хто воює за Україну! Слава кожному й кожній, хто працює заради нашої держави! Слава всім, хто допомагає!

Сьогодні, до речі, маємо дуже вагоме рішення від Норвегії. Пʼятирічний пакет допомоги нашій державі – 75 мільярдів норвезьких крон.

Це дуже-дуже вагомий внесок у нашу перемогу, яку ми готуємо. Спільну перемогу всіх, хто дійсно цінує свободу та цінує життя.

Дякую всім норвежцям та особисто пану Прем’єр-міністру!

Дякую всім нашим партнерам!

Дякую вам, народе України!

Слава Україні!


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
13:28 02.05.2024
12:20 02.05.2024
11:57 02.05.2024
11:55 02.05.2024
10:39 02.05.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.921