ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Штаб сопротивления капитуляции. Одесчина» принял обращение к депутатам Одесского областного совета
13:42 / 10.10.2019
Общество

ОДЕССА, 10 ОКТЯБРЯ 2019 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — На пресс-конференции в ИА «Контекст-Причерноморье» одесские активисты рассказали о создании областного «Штаба сопротивления капитуляции» и его требованиям к местным органам власти.

Как сообщает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», спикерами мероприятия выступили волонтер «Информационного Сопротивления» Сергей Братчук, ветеран полка «Азов» Валерий Нестерук, и представитель партии «Батькивщина» Сергей Веселов.

Активисты сообщили, что 8 октября 2019 представители Штаба обратились в Одесский облсовет с требованием провести внеочередную сессию и принять обращение о недопущении реализации так называемой «формулы Штайнмайера» и её имплементации ее в законы Украины:

Голові Одеської обласної ради

Паращенко С.В.

Ми, ветерани АТО-ООС та представники громадських організацій та волонтерського руху, які 6 жовтня 2019 року на віче біля Дюка в Одесі створили «Штаб спротиву капітуляції. Одещина», від імені українського народу вимагаємо від депутатів Одеської обласної ради зібрати позачергову сесію облради та прийняти звернення від депутатів Одеської обласної ради до Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення реалізації так званої «формули Штайнмаєра» та імплементації її та Мінських угод у закони України.

Ми категорично проти реалізації так званої «формули Штайнмаєра», за якою, відповідно до Мінських угод, запроваджується особливий статус Донбасу.

Вимагаємо за жодних умов не допустити надання особливого статусу окупованим територіям ні за так званою «формулою Штайнмаєра», ні шляхом внесення змін до законодавства України.

Вимагаємо притягнути до кримінальної відповідальності та позбавити громадянства усіх, хто зрадив Українську державу, працював на окупаційну адміністрацію, брав участь у бойових діях проти українських підрозділів та вчиняв інші злочини.

Вимагаємо проводити вибори до органів місцевого самоврядування на тимчасово окупованих територіях лише після повної деокупації, відновлення кордонів замість лінії розмежування, завершення адміністративно-територіальної реформи та повної перепаспортизації всього населення, здійсненої шляхом перевірки кожної особи на наявність громадянства інших держав, на співпрацю з окупаційним московським режимом, на лояльність до України та відповідність статусу громадянина України.

У разі подальшого загострення запровадити реальний воєнний стан на прифронтових територіях та повну економічну, енергетичну, ресурсну та транспортну блокаду тимчасово окупованих територій, яку тримати до повної деокупації цих територій.

Вимагаємо розірвати дипломатичні відносини, а також усі міжнародні договори з РФ та не відновлювати їх до повної деокупації РФ всіх українських територій Криму та Донбасу.

Вимагаємо домогтися реальних кроків на підтримку України від держав, які декларували безпеку та недоторканність кордонів України в обмін на відмову від ядерної зброї. Треба укласти двосторонні угоди зі США та Великою Британією про повномасштабну військову допомогу Україні, а також щодо надання летального озброєння та довгострокової військово-технічної допомоги.

Відведення сил і засобів Збройних сил України, інших утворених відповідно до законів України військових правоохоронних органів спеціального призначення, Міністерства внутрішній справ України, Національної поліції України, розвідувальних органів України від меж тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях вважаємо неприпустимим.

«Штаб спротиву капітуляції. Одещина»

PDF-версию обращения с подписями представителей общественных организаций можно увидеть здесь.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
14:20 28.03.2024
13:24 28.03.2024
12:05 28.03.2024
11:59 28.03.2024
11:06 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.095