ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Зареєструватись на обговорення доцільності перебування в Одесі пам’ятника Катерині ІІ можна до 16 вересня
17:37 / 14.09.2022

ОДЕСА, 14 ВЕРЕСНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Термін реєстрації на інтернет-конференцію щодо долі пам'ятника Катерині ІІ, відомого також під назвою «Засновникам Одеси», обмежили 16 вересня.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті інформації Одеської міськради (телеграм-канал).

В повідомленні міськради сказано:

З метою врахування думки територіальної громади міста Одеси з питання вирішення долі пам’ятника «Засновникам Одеси» буде проведено консультації із громадськістю.

19 вересня 2022 року о 12:00 відбудуться консультації з громадськістю шляхом електронного обговорення у форматі інтернет-конференції з питання вирішення долі пам’ятника «Засновникам Одеси», розташованого на Катерининській площі в Одесі.

<<<Станом на 16:00 14 вересня 2022 року (це практично за добу від початку реєстрації) для участі в інтернет-конференції вже зареєструвалось 609 осіб, з них – 48,4% чоловіки, 51,6 % — жінки.

Найстарший зареєстрований на сьогодні учасник – 1944 року народження, наймолодший – 2008 року народження.

Із загальної кількості вже зареєстрованих учасників 22 % виявили бажання виступити.

У зв’язку з прогнозованою великою кількістю потенційних учасників інтернет-конференції, враховуючи необхідність попередньої перевірки отриманих заявок, ТЕРМІН РЕЄСТРАЦІЇ на інтернет-конференцію — до 24:00 16 вересня 2022 року>>>

Для участі в інтернет-конференції членам територіальної громади міста Одеси необхідно зареєструватись у спеціальній формі:

РЕЄСТРАЦІЯ на інтернет-конференцію: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScD4GvVcOi-Acei7KCfcnNvvE3HxNDffyFRPXJerqN2kzlt5g/viewform

Посилання на Zoom-конференцію буде надіслано зареєстрованим учасникам на e-mail, телефон за одну годину до початку.

З урахуванням пропозицій, отриманих за результатами обговорення на інтернет-конференції, у період з 20 вересня до 20 жовтня 2022 року включно буде проведено електронне опитування.

Електронне опитування проходитиме у спеціальному сервісі «Громадське обговорення» на вебпорталі «Соціально активний громадянин»: citizen.omr.gov.ua.

Уповноваженим органом, відповідальним за проведення консультацій з громадськістю, визначено Управління з питань охорони об’єктів культурної спадщини Одеської міської ради.

Остаточне рішення щодо долі пам’ятника «Засновникам Одеси» прийматиметься Одеською міською радою.

Розпорядження Одеського міського голови «Про проведення консультацій із громадськістю з питання вирішення долі пам’ятника «Засновникам Одеси»

* * * *

ІНФОРМАЦІЯ щодо реєстрації для участі у відеоконференції:

1. Електронна реєстрація учасників відбувається за допомогою заповнення Google-форми.

2. Кількість виступаючих регламентується (залежить) від кількості зареєстрованих учасників, які обрали пункт щодо «Буду виступати на конференції, прошу надати слово (до 3-х хвилин)».

3. Посилання зареєстрованим учасникам буде направлено на вказану при реєстрації електронну пошту/телефон за годину до початку.

Правила етикету для учасників відеоконференції:

1. Заздалегідь перевірте підключення до Інтернету.

2. Перевірте, що техніка/обладнання (телефон/планшет/ноутбук/стаціонарний комп’ютер), з якої ви підключаєтесь, у робочому стані. Перевірте всю апаратуру та додаток, який використовується для відеоконференції.

3. Оформлення вашого профілю користувача в додатку/програмі, у якій відбудеться відеоконференція:

- обов’язково використовуйте справжнє ПІБ (не використовуйте нікнейми та/або прізвиська).

4. Вимкніть мікрофон при підключенні задля уникнення сторонніх шумів, які можуть відволікати інших учасників відеоконференції.

5. Модератор відеоконференції, згідно з поданими заявками про участь, надає слово учаснику, звернувшись до нього (ПІБ). Порядок доповідачів визначається відповідно до часу отримання заявки.

6. Під час виступу обов’язково необхідно включити камеру та мікрофон, представитись (ПІБ).

* При невиконанні всіх вищезазначених правил модератор може вимкнути ваш мікрофон та/або ваше відео. У разі систематичного порушення модератор може вас відключити.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
13:50 05.05.2024
11:28 05.05.2024
11:24 05.05.2024
11:23 05.05.2024
11:20 05.05.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.887