ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» долучилась до передачі ЗСУ «залізних миколайчиків» з Литви
17:24 / 20.12.2022

ОДЕСА, 20 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленнях на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Andrii Strashnyi почувається вдячно разом з Katherine Nozhevnikova та

ще 9

У День Святого Миколая Конфедерація Українців Латвії ВІЧЕ щедро привітала наших захисників, забезпечивши доставку гуманітарної допомоги. Зараз коротко, а згодом розкажу деталі:

1. Передано спеціально підготовлений позашляховик для бійців одного з підрозділів аеророзвідки, який знаходиться на Донецькому напрямку.

2. Підрозділу морської піхоти передано необхідні технічні засоби, зокрема: теплову гармату на 37 кВт, генератори різної потужності та інше необхідне забезпечення. Окрема подяка Катерина Ножевникова та Корпорация монстров за плідну спрівпрацю.

3. Інші підрозділи забезпечили генераторами та зарядними станціями з сонячними панелями. Крім того, серед формувань розподілено низку необхідного «витратного ресурсу» (серветки, сухпаї, павербанки, спорядження тощо).

Робота триває. Далі буде 💙💛

👉🏻Долучитися та підтримати:

Моно 5375 411 204 633 197

SwedBank Andrii Strashnyi

IBAN: LV58HABA0551044856332

SWIFT: HABALV22

PayPal: strashny@ukr.net

Слава Україні і Слава Героям, які Її боронять! 💪🏻

#Все_буде_Україна #РазомДоПеремоги

***

Як це працює.

Вже 9 місяців фонд допомагає військовим. Це був тяжкий шлях, тому що до війни ми займалися допомогою хворим дітям, людям похилого віку і цивільним Лікарням. І на всьому цьому за роки ми собаку з'їли, а з військовими доводилося вчиться всьому з нуля- як визначати кому реально треба допомогти, а хто може почекати чи зовсім не потребує допомоги. як визначати черговість коли все «голі босі і всі на нулі. Чим має бути наповнений рюкзак бойового медика, кому можна видавати внутрішньокісткові доступи та дефібрілятори щоб «не нашкодити», які бувають коліматорний приціли, які бувають планки кріплення, яка дальність польотів дронов, які в них можливі прошивки щоб їх не бачили аєроскопи ворога, що таке анонімайзер, яка можлива маса скидання, які потрібні колеса на Уралы і гармати, скільки візьме на борт військових і поранених надувний човен, чим відрізняється двухтактний генератор від трьохтактного.. перераховувати можна довго. Коротше кажучи вчили все як першокласники.

За 9 місяців навчилися майже всьому, а заявки взагалі отримуємо або від своїх довірених осіб у бригадах, або від бригад з уточненням в штабах і центрах. Але іноді буває і так як в цьому допису:

Зайшла якось співробітниця фонду Виктория Казарская в мережу і виявила, що одну бойову частину відправили на боротьбу з орками, але як завжди щось видати забули))) і ось ця сама частина сама собі шукала тепловизор. Ціна, за яку пропонували їм тепловизор працівника фонду обурила(знала, що може дешевше знайти) і понеслася вона відновлювати справедливість. По дорозі з'ясувалося, що бойовим котикам не лише тепловизор потрібний, але і птахи які б згори за нечестю орковской стежили і допомагали точніше наводити удари і медичні засоби, які бойовим котикам рани їх лікували, і турникеты для рятування життя. Віка з криками «Катя там терміново потрібна допомога» помчала до мене. Я почала перевіряти інформацію по частині та відповіла : та не питання. усю медицину вишлемо, але з іншим нехай чекають.

Дроны на той момент усі закінчилися. Але ми продовжували спілкуватися з хлопцями і по ходу з'ясовувалося, що там і медики з освітою, і пілоти з курсами і тямущі такі, що прямий круть. Денег на рахунку було мало, заявок багато. Покупок вже замовлених ще більше. І тут в личке повідомлення: Катя я везу черговий дрон. Сергій купує дроны за кордоном, привозить і дарує фонду вже не вперше . Коли подзвонили хлопцям і сказали, що дрон до них таки прилетить, я навіть не можу вам передати рівень счастья- без очей зараз в районі бахмутцами зовсім погано.

Ну і доки збирали посилку, «знайомились» з хлопцями ще ближче, та почали додавати до іх посилки ще і ще: додали медичні засоби, ліки, додали душі сухі, які ми з вами усіма збирали в акції «купи 10 отримай два», теплі тактичні шкарпеточки від Ирина Коломейцева (ми тебе кохаємо!), засоби гігієни, Аппаратура медичну та інше- коротше понеслася.

1 Мавик 3 плюс батареї

2 ПНБ для медєваків.

5 рюкзаків бойового медика

2 рюкзаки в медэваки

26 Сумок фельдшера

252 турнікетів САТ, 350 турнікетів Дніпро 2 550 бандажів, загальна медицина багато(застуда і знеболювальне), кровоспинні 150 штук, 500 душей, 200 пар шкарпеток та інше

У результаті частина отримала допомоги на суму 1 млн 363 761 грн

Звичайно можна все це описати 2 словами: Подзвонила Віка з криками там хлопці Голі Босі їм потрібно допомогти.Непритомніла і закочувала очі. В результаті директор вимушена була в цілях збереження душевного спокою «цінного» кадру виділити допомогу за запитом частини, але за усім цим усі вы- тисячі Українців по всьому світу, які приймають участь в наших сбірах; які присилають посилки зі всього світу, які приносять на склад допомогу для військових і допомагають нам підтримувати ЗСУ ось вже 9 міс. Спасибі!

Посилки нащи хлопці отримали. Прислали фото — радісні такі хлопці стоять біля свого синього мікроавтобуса, повного нашими подарунками. А наступного дня під час евакуації хлопців з поля бою автобус перетворився ось в що. Допомогати треба кожного дня..

Так і живемо

Одеса Війна з Росією

На день ближче до перемоги

На птахів збираємо тут : https://send.monobank.ua/jar/7Eyzu11b21

потрібно 3 млн 250 тіс. Це 100 камікадзе та 5 матрасів.

На рахуну, прив’язаному к банці наразі 2 млн 900 тис. Потрібно ще 350 тіс грн зібрати.

Сума яку ви бачити на банці (3,6 млн )це загальна сума усіх зборів з моменту відкриття. Зараз з’ясовуємо з моно як зробити так, щоб ми і ви могли бачити реальну сумму конкретного сбору.

На медичну та іншу допомогу збираємо тут

«Основной счет карта Приват 4246001003297797

Для переводов с других банков необходимо ввести реквизиты : БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КОРПОРАЦІЯ МОНСТРІВ» код 41569293, IBAN UA543052990000026000004918005 , в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 305299

Чи

Сайт monstrov.org

кнопка допомога

В День святого Миколая подарунки для хлопців також дуже потрібні)


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
15:29 29.04.2024
14:40 29.04.2024
13:31 29.04.2024
12:04 29.04.2024
11:57 29.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.894