ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» розповіла про «чудесне» отримання генераторів з Голландії
17:08 / 12.01.2023

ОДЕСА, 12 СІЧНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Він з’явився в офісі несподівано.

Привіт. В мене є друг в Голандії він хоче подарувати генератори. Може вам надо?

Це трапилось десь місяць тому, коли при слові генератор все падали без свідомості а в мене, як у директора благодійного фонду яку завалили запитами на цей безцінний прилад, в голові викладалися букви у фразу «якому дияволу продати душу» та »я згідна на усе»)))

Історія здавалась якоюсь неймовірною. Якись там Патрік, десь у Голандії хоче допомогати. Сам придбає, сам доставить, сам усі документи зробить.. ну так не буває.

Вова дуже сором’язливо нам доповідав що все буде гаразд і нам потрібно тільки знайти кінцевого споживача.

Я відповіла що звісно знайдем, але честно кажучи подумала що на цьому все і закінчиться. Таких пропозицій на старті війни було багато, але мало з них спрацьовували.

Пройшов всього тиждень : зустрічайте генератори. Вони в Одесі!

1 на 125 кВт, 1 на 30 кВт, 1 на 20 кВт! 1 на 23 кВт.

Дякую Паша Махлайчук за те, до провів усі перемови на найвищому рівні!!

Дякую Николай Куцак за оперативніше втручання і допомогу по всокотехнічному розвантаженню фури — Коля! без тебе ми би не впоралися.

Самий великий 31 грудня поіхав до військових на Донбас. Один в Снігурівку (миколаївська Обл) до лікарні, Два поїхали в херсонську область та Шевченківську громаду (миколаївська область) та вже допомагають там качати воду для населення. Один працює в лікарні в миколаївський області.

А сьогодні ми зустріли вже другу партію з семи великих генераторів та харчування для тих, ким опікується фонд- літні люди та сім’ї з малечею. Та через два тиждень очікуємо ще 40!!!

Владимир Довгань Марина Довгань дякую вам та Патріку!!

Далі мова Алексей Хван з поїздки

Це південь, їдеш і нема відчуття реальності, якийсь сюр, але ні... Це жахливо, друзі.

Гарні новини: 16 годин за кермом, та дві години з вантажними тросами пройшли недаремно)

1. Одна районна лікарня з генератором на 20 kVA. тепер хірургічне відділення працюватиме безперервно.

2. Одна територіальна громада з генератором на 23 kVA, тепер вони зможуть користуватися насосною станцією, тому що їх лінія електропостачання була знищена.

Погана новина — це замало(

Одеса

На крок ближче до перемоги


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
19:27 02.05.2024
18:35 02.05.2024
17:32 02.05.2024
16:56 02.05.2024
16:44 02.05.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.980