ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» отримала чергову подяку від Захисників України за дрони (відео) та просить допомогти зібрати їм аптечки
15:48 / 07.02.2023

ОДЕСА, 07 ЛЮТОГО 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленнях на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

13:27

Як це працює.

З ранку Зібрати на складі для 36 бригади посилку з медикаментів, рюкзаки медика, чаї, грілки. Зібрати дві палети медичних расхідників для центру гемодіалізу та відвезти.

Відіслати зразки оформлення гарантийного листа та СКС для ввезення дронів матрикс с теплом до п’яти абонентів і кожному довго розповідати як це заповнити і навіщо це робити (зроблено, але нервна система після цього дійшла до повного гаплика ))

З’ясувати що у НГУ зламалася Бандера. Взяти адресу куди вислати зламану у постачальника , взяти адресу куди вислати заміну, дати адресу куди вислати зламану та акти нам.

Ввідвезти генератори до трех ДБСТ

Знайти колеса, заказати колеса, зібрати турнікети та медичку для хлопців з 110 бригади які досі отримують китайське лайно..

Зібрати медичну допомогу для Знаменкі шпиталя (кропівницка Обл)

Зібрати та відвести теплі речі та постіль для психіатричної клиникі. Знайти та замовити списки для відділу зв’язку де найпростіша позиція «ретранслятор»)

Знайти та замовити Аккумуляторы для хамера для разведосів.

Відповісти китайцям що до замовлення дронів і зрозуміти який з трех проектів вони мають на увазі- бо список із гвинтів, моторчиків та ще стапіццот позицій вже мені сняться та повністю в моїй голові злилися в один великий дрон…

Згадати про дуже важливого хлопця якому обіцяла зимові спальники. Написати та знову зависнути над «абонент позазоною»

Переробити акти на дрони на сумму 900 тис грн бо «командир змінився» ааааааа

Переробити акти, бо буде інша Часть приймати на себе. Переробити акти, бо замість 225 віддали 180

Бандеру.

Привезти 6 тонн (загрузити та вигрузити) продукти для літніх та діточок, якими опікується фонд. Зустріти машину та вигрузити молочку для них же. Підготувати купу документів та Видати 10 аптечок хлопцям по індивідуальному запиту.

Знести мозок бухгалтерії щодо величезних обсягів незібраних актів. Вислухати Робітницю фонду Ирину яка по поему завданню два дні пише військовому Василю, якому ми передали старлінк, він зламався і йому вислали новий на заміну в польшу. Допомагаємо доставити, організуєм заміну. Нарешті війсоквий відповів: привіт. Я Артем!))

Зрозуміти що дала не той номер. Знайти серед Василий горілки, Василій А000, Василій такая то бригада, та Василій дуже просить дрон того самого Василя..

100 разів переверіти рахунки фонду, бо сьогодні 1 млн грн на дрони перевести треба і точка. У відчаї намагатися писати пост

І тут Отримати відосік від хлопців)

І зрозуміти знов, що все що ми робимо наближає нас до перемоги. А вже після неї будемо відпочивати та писати мемуарчики.. десь в тій самій клиниці в яку сьогодні відвозили теплі речі та білизну)))

Банка на дрони

https://send.monobank.ua/jar/7Eyzu11b21

Картка

«Основной счет карта Приват 4246001003297797

Для переводов с других банков необходимо ввести реквизиты : БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КОРПОРАЦІЯ МОНСТРІВ» код 41569293, IBAN UA543052990000026000004918005 , в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 305299

Щоб закрити ракхунок сьогодні потрібно зе 150 тис. Але вже збираємо далі ще на 10 мавіків для 79, 35 та 18 окремого. та один матрикс з теплом для нашого одеського 12 окремого стрілецького бата. Сума 1 млн 50 тіс грн Тому не можно зупинятися.

Одеса

На декілька годин ближче до перемоги. За п’ять годин до закінчення дня)

Ви найкращі

***

Ми докупили турнікети, назофарінгальні трубки, маркери та противоопікові пов’язки. Протягом декількох днів все отримаємо і готови знов збирати аптечкі.

Субота 11 лютого з 10 і до..) рішельевска 33 Урбан холл 4 поверх

Зустрічаємся збирати аптечці для ЗСУ. Ви можете зайти на годину, або на весь день. Головне приходьте.

Також нагадую, що Наступного тиждня вже який раз ми ідемо до хлопців у донецьку область, тому збираємо те, що ми роздаємо хлопцям на роти, батальйони із рук в руки.

Хімічні грілки (вчьора відіслали останні 680 шт до Краматорська)

Чаї противопростудні (майже не залишилось)

Мазі противозапальні (майже не залишилось)

Краплі вушні, очні, назальні. (Ще є, але також вже може по 20-30 кожної позиції)

Кофе в стіках та молоте. Солодощі.

Окопні свічки

Приносити можно кожного дня с 9-19 за адресою Рішельевська, 33 Урбан холл 4 поверх чи модно лишати внмзу у охорони для «монстрів»

Дякую всім, хто допомагає.

Одеса

На день ближче до перемоги

***

Мені здавалося, що я кожного дня пишу допис, але три дні пролетіли як мить. Кожного дня, я у восьмої ранку заповзаю до офісу, а в 21-22 виповзаю з офісу, щоб спуститися на поверх нижче і відключитися в кімнаті, в якої я практично кожного дня живу. Бо дома я ніколи не можу зловити світло, особливо з графіком 2 через 8.

потрібно написати вже цілу купу постів подяк. Завтра почну з Олексій Прокопенко бо вони з нами вже рік майже і зроблено неймовріна купа речей але хочу зібрати фотки. Обіцяю вже місяць. Олексій дякую за твоє терпіння)

Потрібно написати пост про спартанців, бо я вже три місяця не писала і ми майже на нулі. Потрібно зробити звіт за січень та зробити інфографіку (практично закінчила. Завтра буде вже)

Потрібно закрити рік в бухгалтерії- а ми сьогодні витратили майже 1,5 години щоб знайти 38 рулонів сітки рабиці яку купили 3 березня 22 року..

потрібно відповісти на сотні смс.

Потрібно знайти лікаря невролога дівчинці, яку ми допомагали лікувати ще рік тому. До війни. Але її стан погіршився.

Потрібно.. потрібно.. потрібно.

а ще є купа актів від військових якій ми шукаємо по 3-5 місяців і благаємо нам їх повернути. Я розумію що війна, я розумію що постанова Кабміну 5.03 # 202 зняла обмеження і благодійність під час війни не підлягає обліку і звітуванню, але ми прийняли рішення робити так як і робили до війни.

І це дуже важко, коли деякіх абонентів вже даже немає вживих і ми місяцями намагаємося знайти нового відповідального. А кожного дня в нас нові запити, нові відправки, нові акти і нові «а змінити нам акт, бо Командир загинув» або «ми акт не можемо підписати, бо печатка в.. а ми в..»

Я вже декілька тиждні починаю ранок з «найближчі тиждні ми більше заяв не приймаємо» і до першого дзвінка.

Бо вони там захищають нас і потребують допомоги.

Банка на старлінк (не зібрали досі) не вистачає 200 тис майже

https://send.monobank.ua/jar/PXENnGJxx

Банка на дрони — завтра маємо перевести 1 мільйон, але не зібрали ще 350 тис(

https://send.monobank.ua/jar/7Eyzu11b21

Або картка приват на дрони

4246001003297797

Розібралися с турнікетами нарешті бо 570 тіс грн нам оплатил Бабилунга Владимир і я досі на знайшла слів щоб тобі віддячити.. бо ти дійсно рятуєш життя.

Допомагайте будьласка. Війна не закінчилась

Доповідь закінчила.

Серед сотень потрібно, є «Потрібно ще вивести Лютого»

Настрій на нулі


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
12:20 28.04.2024
12:18 28.04.2024
12:16 28.04.2024
12:11 28.04.2024
12:06 28.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.222