ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» вже передала Захисникам України більше 300 дронів-камікадзе
16:51 / 06.03.2023

ОДЕСА, 06 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Коли ми були маленькими, батько привчав нас бути ввічливими- вітатися з кожним, кого зустрічали та Дякувати кожному, що хочь щось зробив.

Батько завжди для нас з сестрою був (і є досі) чимось на рівні божества. Тому ми й виконували його поради як скажені).

Якось він взяв нас з собою в рейс і ми майже місяць ходили з ним на учбовому судні «професор Міняев» по Чорному морю (це буди каботажні рейси для курсантів ОДМА)

Ми цілими днями вошкалися по судну, та кожному, кого зустрічали казали : доброго дня.

Єкіпаж був невеликій.. через декілька днів до батька завітав старпом. Батько на судні був дуже впливовою та поважною фігурою, тож старпом спочатку довго нахвалював — які ж діти в тебе чудові та виховані, а потім всеж таки перейшов до справи : «Олександрович, та накажи їм вже припинити вітатися. Вони же по 20 разів на день кажуть здрасті. Ну навіщо дівчата так стараються?» що треба будо перекладати с морського «як же вони задовбали вже»)

Звичка вітатися зусіма з віком пройшла. Звичка дякувати там і залишилася. Але я роблю це тихо. Коли я перехожу дорогу і автівки мене пропускають, я губами кожного разу промовлялю «спасибо». Суто автоматично це виходить.

Сьогодні зранку, на переході до кав’ярні, автівка зупинилась і водій махнув мені рукою «проходь мол швидше»

Дякую- я знов автоматично прошепотіла.

«Дякую!!!»

Остаточний перехід закінчився.

Ну і до роботи. Знов передали для наших хлопців ще 30 пташок з нашого з вами проекту «божественний вітер». Сьогодні сплачуємо рахунок за 40 шт- 520 тис грн. Кожного дня ми їх збираємо і відразу передаємо на донецкий напрямок. Де 35 бригада, в злаголженні з 36 та 79 та іншими, баранять орків та передать вам низький уклін за систему допомогу.

У наших птахів воїнів є своя сторінка на сайті Monstrov.org.

Завітайте та підтримуйте якщо є можливість. Ми з вами перетинули межу три сотні — вже 310 дронів камікадзе на передовій виконують свої бойові завдання. За спиною навчання, експеременти та випробування, помилки та перші успіхи, які ми з війсковими проходили перші 4 місяці. І вже другий місяць проект стабільний та бойовий з дуже крутими досягненнями.

«Божественний вітер» в березні святкує свої півроку. Це все завдяки вашій підтримці- бо цій проект існує виключно завдяки вашим донатам. А ще завдяки нашім фантастичним хлопцям військовим, які єксперементували не в затишному місці, а в самих запеклих місцях але відразу давали нам корегування для наступних дій. І завдяки нашим чудовим постачальникам та техпідтримці Андрію, Жені та монстрам Олексію, Ігору, Павло та Сергію які кожного дня роблять маленькі кроки для удосконалення проекта «божественний вітер» який несе нашу лють до ворога.

Дякую усім, хто допомагає

Одеса

Україна

На день ближче до перемоги.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
13:31 29.04.2024
12:04 29.04.2024
11:57 29.04.2024
10:41 29.04.2024
10:11 29.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.066