ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» відзвітувала про успішні результати свого наймасштабнішого збору на дрони для Захисників України
15:41 / 08.09.2023
Суспільство

ОДЕСА, 08 ВЕРЕСНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Це був треш який тяжкий місяць. Китай повідомив, що з 1 вересня ускладнює правила вивозу дронів, але почав перепони вже з середини серпня.

Сказати що я майже посивіла, поки ми витягували ці дрони майже «в декольте» та «на човнах через річки».. не сказати нічого.

Але ми всеж таки перемогли!

Замість 333 дронів, як ми з вами вирішили придбати місяць тому, нам вдалося викупити та привезти 554!

Трішечки не дотягнули до красивої цифри 555 але ніяких підтасовуваннь))

17 млн 723 тисгрн — 554 дрона та обладнання

450 фпв

3 матрикс 30т

11 мавіків 3 Т

30 мавіків 3 комбо

60 мавіків 3 стандарт

50 комплектів окулярів, пультів та зарядних станцій для пілотів FPV.

Дякую моїм друзям, які допомогали це робити. Дякую фірмі UkraMarine Logistic за сверхзусилля та вчасну доставку. Гідазепаму їм вислали)

Дякую найкращому постачальнику фпв — Eskadrone ну я завжди казала що ви кращі з кращіх) так швидко ще не було. Трехсторонні договори з військовими працюють дуже чітко (як би навчити ще тому нашу владу))

ДЯКУЮ ВАМ ВСІМ!! Одесити та українці по всій країні та світу (бо географія переказів була просто дивовижна)! Всі, хто зробив переказ чи репост. Дякую вам за кожну грн. Дякую!

Вже вчора частина дронів поїхала до нашої майстерні налаштовуватися та заряджатися і відразу на фронт) а в неділю ми стартуємо до хлопців. Підрозділи з більш ніж 30 бригад отримують дрони. Розподіл здійснюється згідно ситуації на фронті та наявності дронів в підрозділах. Але морська піхота звісно в нас трішечки в приорітеті)

Головне. Я знаю, як тяжко зараз віддавати гроші. Тому ми і відносимося до них з повагою і намагаємося витрачати завжди з розумом.

Тож завдяки тому, що ви постійно донатите і ми можемо шукати і купувати дрони за кордоном, ми заощаджили на закупівлі тільки цих дронів 3,4 млн грн!!!

Порахуйте скільки це за рік..

Ну і не можу не нагадати, що ми чекаємо на каву біля думської всіх, хто вважає що неможна використовувати під час війни гроші на ремонти, стадіони, барабани та ялинки. Всіх, хто готов встати на захист тих, хто нас захищає.

09.09 в 09 ранку п’ємо каву разом на думський площі.

Бо кожна копійка зараз повинна бути використана на допомогу. Віськовим на фронті, пораненим в шпиталях, демобілізованим в поверненні їх в суспільство. Якщо ремонти- то школи, садочкі, лікарні, ребцентри, бомбосховища. Якщо дороги- то доступне середовище. І так далі..

Зараз і кожного дня збираємо на дрони. Не зупиняйтеся. Нашої допомги чекають ті, хто має повернутися. Нашої помсти чекають рідні тих, хто вже ніколи не повернеться..

Пишайтеся собою, Українці!

Одеса

На день ближче до перемоги.

Другого Эпічного фото в стилі «Матріца» не вийшло, бо вже місяць, як то кажуть військові, ми скритно пересувалися і вивели все, що пов’язано з війною з палацу Спорта до іншого місця. В палаці залишилися тільки діти та літні а також медична допомога. І нове приміщення не дає можливості фоткатися. ну як то кажуть і фіг з ним- піар ніколи не був нашою сильною стороною) Я вже це прийняла як даність.

Нижче в ленті є допис з відео, але Фб дописи такі не полюбляє, тому зробила з фото, щоб як наймога більше людей побачили неймовірні результати своєї допомоги

Одеса

На день ближче до перемоги

#ЗСУвПершуЧергу


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
12:20 28.04.2024
12:18 28.04.2024
12:16 28.04.2024
12:11 28.04.2024
12:06 28.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.896