ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Одесский аэропорт готовится к возобновлению работы, но пока не в полном объеме
10:39 / 27.05.2020
Транспорт

ОДЕССА, 27 МАЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Международный аэропорт «Одесса» в связи со смягчением карантина, введенного из-за распространения болезни COVID-19, готовится к возобновлению работы, но пока не в полном объеме.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Международного аэропорта «Одесса».

В сообщении предприятия сказано:

“Коли відновиться авіасполучення?” – питання, яке хвилює кожного з нас. З 22 травня Уряд почав послаблювати карантинні заходи. Тому давайте спробуємо розібратись, коли саме ми зможемо літати?

Коли почнуть виконувати рейси?

15 червня Україна планує перейти до здійснення внутрішніх та міжнародних авіаперевезень. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій під час спільного прес-брифінгу міністрів охорони здоров'я, освіти і науки та інфраструктури за підсумками засідання Уряду 20 травня.

”Конкретні графіки того, з якими країнами і коли ми будемо поновлювати роботу та авіаційне сполучення, ми будемо оприлюднювати окремо. Зараз над цим ведеться активна робота, адже більшість країн світу поки що лишають зачиненими свої кордони. Вже починаючи з червня вони планують відкривати туристичні сезони та, відповідно, в’їзд для іноземців. Тому ми будемо синхронізувати ці процеси”, – сказав Владислав Криклій.

Загалом, Уряд запровадив поетапну адаптивну програму виходу з карантину. На кожному з етапів вимірюються певні епідеміологічні показники – рівень захворюваності, порівняння випадків захворюваності за 7 днів з попереднім тижнем, заповненість лікарень. Якщо бажаних критеріїв не буде досягнуто – обмеження не зніматимуться.

Які рейси будуть виконуватись?

Можливість виконання рейсів залежить у тому числі від епідеміологічної ситуації та карантинних заходів у країнах призначення. Поки що не всі країни, з якими ми з'єднані авіасполученням, визначилися, коли, яким країнам та за яких умов відкривати кордони для туристів. Наприклад, Туреччина та Грузія, планують відновити авіасполучення з Україною тільки на початку липня.

Тому відновлення буде поступовим і включатиме ряд нових правил та вимог для пасажирів та аеропортів. Ми будемо публікувати цю інформації по мірі її оприлюднення Урядом.

Під час планування майбутньої подорожі не нехтуйте інформацією про протиепідемічні обмеження в країні призначення. Це убезпечить вас від багатьох неприємних моментів, таких як двотижнева самоізоляція, відмова у в'їзді в країну та інше.

Ми посилено готуємося до зустрічі з вами. А ви готові до подорожі?


Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
19:46 19.04.2024
17:48 19.04.2024
16:56 19.04.2024
15:15 19.04.2024
14:36 19.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.948