ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Курси валют. Долар США. Покупка:

Яким новеньким авто одесити надають перевагу
01.02.2018 в 13:05
Яким новеньким авто одесити надають перевагу

У Регіональному сервісному центрі МВС в Одеській області підрахували марки авто, які найпопулярніші в місті Одесі. В Одеському регіоні за минулий рік зареєстровано 3792 нових легкових авто, 2017 року випуску, з них 2476 новеньких автівок зареєстровано у Південній Пальмірі.

Визначимо, які ж новенькі авто найзатребуваніші у одеситів по загальній кількості. Переважна більшість симпатій громадян віддана японським автомобілям (587). На другому місці, по загальній кількості, німецькі автівки (418). Третє місце в симпатіях одеських автолюбителів, по загальній кількості займають корейські автівки (348).

За марками визначаємо першу десятку зареєстрованих у 2017 року новеньких автомобілів. Найпопулярнішою виявилася «Тойота» (365). З французьких автомобілів найпопулярнішою маркою є «Рено» (248). Трете місце займає корейський «Хюндай» (177). Далі японський «Ніссан» (174), корейська марка «КІА» (171). Німецькі автівки — йдуть один за одним «БМВ» (146), «Фолькцванен» (137) та «Мерседес» (135). Чеська «Шкода» — (60) та американський «Форд» (37) завершують десятку лідерів.

Серед придбань громадян 778 моделей авто іншого виробництва.

Регіональний центр МВС в Одеській області

розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.