ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




FACEBOOK = ФСБук
18.05.2011 / Газета: Український Південь / № 16(907) / Тираж: 3000

Нещодавно Джуліан Асандж, відкривач нової ери прозорості для глобального світу, дійшов логічного висновку — усі соціальні мережі в Інтернеті контролюються спецслужбами двох країн. Російська ФСБ через створення паралельних інтерфейсів та повну інформацію про всі так звані ключі доступу нелегально володіє мережами «Однокласники», «В контакті. А ЦРУ, відповідно, розпоряджається мережами «Facebook» та «Twitter».

Джуліан дещо запізнився з власними міркування. ФСБ вже залізла і до «Facebook». Про це мені розповів Іван Даллєс, американець українського походження, котрий від 2007 року мешкає в Україні. Того року ми познайомились під час здачі кандидатського мінімуму в Харківському університеті ім. В. Каразіна. А згодом спільно з політологом Аїдою Болівар, народним депутатом України IV скликання Юрієм Діденком ми підготували, надрукували та безоплатно розповсюдили в 15 українських регіонах 2500 примірників нашої книжки «Як протидіяти корупції. Зразки позовів та скарг». Усі чотири автори достатньо відомі в Україні. За згаданою книжкою навчаються студенти-правники українських та російських ВНЗ.

Темою досліджень Івана є третій сектор РФ та України. Місяць тому він розмістив на українському нібито опозиційному сайті «УПД» та в нібито непідконтрольній ФСБ мережі «Facebook» власну статтю про росіян та Кацапію з посиланням на М. Гоголя. Саме засновник російської прозової мови першим публічно назвав Росію Кацапією. А ось так про цю націю писав О. Солженіцин: «Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап. Рождённый в нацистской стране, вскормленный пропагандой нацизма, — этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей — либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать и убивать. И за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы — звери».

Стаття І. Даллєса називалась «Новое литературное обозрение (НЛО) крысятничает». Допис присвячувався редакторові видавництва «НЛО» та журналу «НЗ», експерту Московської школи політичних досліджень (очолюваної Л. Нєміровською та її чоловіком Ю Сєнокосовим), колишньому депутату Держдуми, дрібному крадію Андрію Олександровичу Захарову. Він з дозволу директора видавництва «НЛО» Ірини Дмитрівни Прохорової крав гонорари українських авторів журналу. Себто, розписувався за них у платіжній відомості, а гроші до політологів з України не потрапляли. Здавалось, банальна історія про те, як хитрі кацапи дурять довірливих хохлів. Але ж Захаров та Прохорова належать до номенклатури ФСБ, яка створила і видавництво, і школу для отримання багатомільйонних грантів від довірливих донорів — Євросоюзу, США, посольств європейських країн у РФ, приватних фондів. Тому надалі почалось те, що можна пояснити лише колоніальним статусом України. За 2 дні «УПД» знищив статтю та обліковий запис І. Даллєса, щоб він ніколи не міг нічого розмістити на їхньому ресурсі. Пояснення модератора українського (?) сайту: «Такого человека — И. Даллеса нєт, поетому статью унічтожілі. До речі, на цьому сайті 90 % матеріалів узагалі підписані псевдонімами! Коли Іван письмово запитав, чи потрібно «УПД» надіслати скановану сторінку власного паспорта для підтвердження особи автора, власники сайту проковтнули власні опозиційні язики й мовчать досі. Ось така опозиція, керована Кремліном, збирається відібрати владу в ПР та КПУ.

Потім надійшла черга американського Фейсбуку піднімати руки перед ФСБ. І. Даллєс ще до публікації в «УПД» був зареєстрований у цій мережі. Реєструвався він, перебуваючи в Туреччині, використовуючи турецьку IP-адресу, з англійською та українською робочими мовами. Коли Іван оприлюднив статтю про російських злодіїв А. Захарова та І. Прохорову через власну сторінку в мережі «Facebook», таємничі адміністратори знищили і статтю, і сторінку. На електронні запитання Івана аноніми відповіли російською (!), що його немає. Тому будь-які згадування про статтю, як і власне текст статті, будуть ліквідовані в УСІЙ МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ. Кому в такому разі належить мережа Інтернет? Світовому співтовариству чи російським спецслужбам? А за два тижні ФСБ зареєструвала на тому ж фейсбуці нібито іспаномовного персонажа, котрий абсолютно нічого про себе не повідомляє. На листи іспанською, англійською, французькою, німецькою, польською, арабською мовами чоловік протягом трьох тижнів тупо не відповідає. Відгадайте, як звати таємничого, феесбешного віртуала? Вірно, Ivan Dalles.

До речі, у мене також з'явився «двійник». Росіяни не знайшли людину з по-батькові «Богданович», тому на «Facebook» зареєстрували просто Анатолія Іванюченка. Це сталось після того, як стало відомо, що два юридичні ресурси російських міст, де я колись виступав як тренер з правозахисту, без моєї згоди почали торгувати в Інтернеті посібниками «Зразки позовних заяв та скарг», «Міжнародні механізми захисту прав людини», «Звернення до Європейського Суду з прав людини». Ці книжки є моєю інтелектуальною власністю, власністю Анатолія Іванюченка. Я почав надсилати злодіям відповідні електронні листи. Вони «відреагували» — знайшли мені російського тезку з м. Самара та зареєстрували його в мережі. Тепер, пишуть, невідомо, хто є автором моїх книжок. Воістину, кацап якщо не вкраде, не виживе. «Руській мір», куди нас намагається затягнути Кирило Гундяєв та Віктор Янукович (що полюбляє цілувати руку Кирила), є світом крадіїв, брехунів та негідників. Нормальним українцям із кацапськими злодіями не по дорозі.

Автор: Анатолій Іванюченко

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
01:01 31.05.2011 / Вечерний Николаев
01:01 31.05.2011 / Вечерний Николаев
01:01 31.05.2011 / Вечерний Николаев
01:01 31.05.2011 / Вечерний Николаев
01:01 31.05.2011 / Вечерний Николаев


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.016